(0)
(0)

Hide and Seek Festival 2018

Van maandag 20 tot zondag 26 augustus 2018

Brussel herbergt veel mysterieuze plekjes en geheime adresjes. Voor de derde editie van het Hide & Seek Festival neemt Muziekpublique je mee naar ongewone, iconische en totaal onverwachte plaatsen in de hoofdstad voor concerten van traditionele wereldmuziek.

Laat je van 20 tot 26 augustus meeslepen door wereldse klanken op plaatsen die even verrassend zijn. Beleef het experimentele Clarinet Factory in het hoogspanningslaboratorium van de ULB, maak een sjamanistisch Mongools ritueel mee in de grafgalerij van het kerkhof van Molenbeek, hijs de zeilen richting Madagascar met het Justin Vali Trio in de Royal Yacht Club of laat je benevelen door traditionele delta-blues in de laatste artisanale stokerij van Brussel. Renaud Garcia-Fons tovert op zijn contrabas de meest hemelse klanken tevoorschijn in het unieke decor van de dinosaurussengalerij van het museum voor natuurwetenschappen.

‘s Avonds krijg je exclusieve concertervaring op plekken die speciaal voor jou worden open gedaan. In de namiddag combineer je een concert met een originele tour met de gidsen van Brukselbinnenstebuiten. Deze editie belooft weer tal van muzikale en architecturale verrassingen.

In samenwerking met: Het Museum voor het Stedelijk Vervoer te Brussel, RTBF, Fovel Stockerij, de gemeente Molenbeek, de ULB, de Brussels Royal Yacht Club, de begijnhofsparochie, het Museum voor Natuurwetenschappen, de gemeente Sint-Gillis, de Planetarium, Brukselbinnenstebuiten vzw.
Met de steun van: De Vlaamse minister bevoegd voor Brussel, L’image de Bruxelles (het Brussels Hoofstedelijk Gewest), La Fédération Wallonie-Bruxelles (La Promotion de Bruxelles)

 

Best pictures of Hide & Seek 2018

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden
PROGRAMMA