(0)
(0)
Concerten overzicht

Rondleiding: Tollenaerestraat, een industrieel verleden en groene ruimtes

Hide & Seek Festival 2022
Op Maandag 22 augustus 2022 - 16h30
Savonneries Bruxelloises - Edmond Tollenaerestraat 27, 1020 Brussel
MAA 22/08

De Tollenaerestraat geeft een dichtbebouwde indruk, maar ligt temidden verschillende groene parkjes: het grotteke van Jette aan de ene zijde, aan de andere zijde het nieuw aangelegde park L28 langs de spoorlijn, en verderop het park van Thurn & Taxis. De straat lijkt in the middle of nowhere te liggen, maar is perfect bereikbaar met de metro en heeft intussen een groene fiets- en wandelverbinding met het centrum. Het industriële verleden van de buurt is nog niet uitgewist: het bedrijf Savonneries Bruxelloises, opgericht in 1926, werd recent nieuw leven ingeblazen door twee jonge ondernemers. Het bewijs dat deze wijk haar authenticiteit niet verliest.

Praktisch De rondleidingen worden buiten georganiseerd en richten zich op de buurt rond een programmalocatie. Je kan de rondleiding in het Frans of Nederlands en Engels volgen. Ze beginnen om 16.30 uur en eindigen om 18.00 uur. Zo kunnen ze dus gemakkelijk gecombineerd worden met de eerste sessie van het concert op dezelfde plaats. Om organisatorische redenen verkopen wij de tickets voor deze twee evenementen afzonderlijk.

Opmerking Deze rondleiding wordt vlak voor het concert van het duo Ruut in de Savonneries Bruxelloises georganiseerd. Klik hier om tickets voor dit concert te kopen en zo de twee activiteiten te combineren.

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden