(0)
(0)
Concerten overzicht

Rondleiding: Nieuwe Graanmarkt, een wijk in opmars tussen de granen, basket en mode.

Hide & Seek Festival 2022
Op Zaterdag 27 augustus 2022 - 16h30
Brasserie Surréaliste - Nieuwe Graanmarkt 22-23, 1000 Brussel
ZAT 27/08

Wat nu de Nieuwe Graanmarkt is, was tussen de 15de en de 18de eeuw het hart van het immense domein van het Jerichoklooster. Toen het in 1783 werd afgeschaft, gaf de stad de opdracht de plek om te vormen tot een ruim plein in classicistische stijl. Dat plein moest een alternatief vormen voor de graanmarkt die onvoldoende plaats had op wat nu de Oude Graanmarkt heet. Tegenwoordig is het plein, met zijn platanen en basketringen, bij uitstek dé ‘hangplek’ van het bruisende stadscentrum. Vlakbij ligt de modewijk, zijn er meerdere scholen, hippe cafés én op afbraak staande sociale woontorens.

 

Praktisch De rondleidingen worden buiten georganiseerd en richten zich op de buurt rond een programmalocatie. Je kan de rondleiding in het Frans of Nederlands en Engels volgen. Ze beginnen om 16.30 uur en eindigen om 18.00 uur. Zo kunnen ze dus gemakkelijk gecombineerd worden met de eerste sessie van het concert op dezelfde plaats. Om organisatorische redenen verkopen wij de tickets voor deze twee evenementen afzonderlijk.

Opmerking Deze rondleiding wordt vlak voor het concert van Alostmen in de Brasserie Surréaliste georganiseerd. Klik hier om tickets voor dit concert te kopen en zo de twee activiteiten te combineren.

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden