Albums overzicht

Out of the Blue (2023)

Hier komt wat muzikale rauwheid, wat poëtische absurditeit, wat menselijke tederheid en wat schoonheid. Hier is ons tweede album: OUT OF THE BLUE. Het is volwassen worden, groeien uit iets donkers en blauws, het is een reis naar cinematografische landschappen. In dit album reizen we breder en dieper, met humor, gevoeligheid, vragen.

De menselijke soort kwam uit de lucht vallen. Een combinatie van willekeurige factoren heeft het leven mogelijk gemaakt. We begonnen als vissen, zwaaiend met onze staarten en vinnen in de grote blauwe zeeën. En kijk ons ​​nu eens, apen die achter tikkende klokken aanrennen, ons vastgrijpen aan digitale schermen, rechte lijnen trekken als grenzen op een aarde die hoe dan ook haar golvende vormen behoudt.

OUT OF THE BLUE is een gepassioneerde, subtiele, eenvoudige, vloeibare en muzikale reis. Een combinatie van op het eerste gezicht willekeurige geluiden en woorden die een krachtig gevoel van leven creëren, al is het maar voor een moment, met haar lichtheid en drama, haar genoegens en pijnen, met haar zachte, bizarre en confronterende wendingen. Laat je meeslepen in deze innemende rit. Geniet ervan!

Nummers

 1. Belly blue
 2. Pequeña
 3. Little poets
 4. Naranjos
 5. Lonely bird
 6. Radikale Ruhe
 7. Rain & sun
 8. Au revoir
 9. Run
 10. Tourbillon
 11. El calentamiento

 

HET ALBUM KOPEN

Bij Muziekpublique

 • Per post, na bestelling op onze website
 • Bij Muziekpublique, tijdens de kantooruren en tijdens concerten

Record winkels

 • In de betere platenwinkel in de Benelux, Duitsland, en Oostenrijk .

Online

Album Kopen

 15,00

Pers Las Lloronas