(0)
(0)
Concerten overzicht

SOLD OUT - Darna presents Laïla Amezian & Sheikhs Shikhats (Mar/Be) @ Dakterras van de Koninklijke Bibliotheek van België - concert van 18h30

Hide and Seek Festival 2020
Op Maandag 24 augustus 2020 - 18h30
Dakterras van de Koninklijke Bibliotheek van België - Museumstraat 1, 1000 Brussel
MAA 24/08

Concert van 18h30

De Koninklijke Bibliotheek is zeker geen onbekende bij veel Brusselaars, maar weinigen kennen het gigantische terras en het prachtige uitzicht op de Kunstberg! Speciaal voor de gelegenheid komen we binnen via het exclusieve “Paleis van Karel van Lotharingen”, bewonderen we de weelderige trap en de rotonde en betreden het terras dat je onderdompelt in een stedelijke en tegelijkertijd historische sfeer.

In samenwerking met vzw Darna nodigen we zangeres Laïla Amezian en de Sheikhs Shikhats uit. Met haar elfkoppige bende interpreteert Laïla Amezian stukken uit het folkrepertoire van Noord-Marokko. Omringd met zangeresssen en muzikanten uit de jazz- en wereldmuziekscène presenteert ze een persoonlijke, Brusselse insteek waarbij de diversiteit aan stemkleuren samenvloeien met gewaagde jazz-arrangementen en een knallende chaabi groove ! Voor de gelegenheid verrijkt accordeonist Tuur Florizoone het geheel op zijn heel eigen wijze met harmonieën met jazzinvloeden.

Camille De Bruyne, Fatou Traoré, Marie-Ange Teuwen, Farida Zouj, Constanza Guzman, Emanuela Lodato & Laïla Amezian: zang
Tuur Florizoone: accordeon (guest)
Michel Massot: tuba
Etienne Plumer: drums
Ahmed Khaili: percussie

 

Er zijn 2 voorstellingen van het concert: één om 18u30 en één om 20u30. Let er goed op dat iedereen uit uw ‘bubbel’ een ticket koopt voor dezelfde sessie!

Maatregelen tijdens het Hide & Seek Festival

In samenwerking met Darna vzw.
Foto KBR: Dieter Thelemans

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Video's