(0)
(0)

Praktische informatie

DE MUZIEKACADEMIE VAN MUZIEKPUBLIQUE !

De muziekschool van Muziekpublique organiseert van september tot juni een 50-tal lessen traditionele muziek en dans. Naast ud en balkan trompet kan je ook manouche gitaar, saz of Braziliaanse percussie volgen. Je krijgt les van topartiesten uit de Brusselse muziekscène die naast het podium ook gebeten zijn door het lesgeven. Elke leraar heeft zijn eigen pedagogische benadering. Zo zijn veel lessen gebaseerd op mondelinge overdracht. Het aanbod bestaat uit individuele lessen, ensembles en cursussen voor volwassenen en jongeren.

INSCHRIJVINGEN 2023-2024

Vanaf 7 augustus kan je je inschrijven voor één van de cursussen. Er zijn verschillende mogelijkheden om je in te schrijven:

  • Online: Om zich in te schrijven voor een cursus is lidmaatschap van Muziekpublique verplicht. Heb je nog geen lidkaart? Dan kan je deze hier (10€) kopen. Het is mogelijk om je op hetzelfde moment in te schrijven voor een cursus en het lidmaatschap. Voeg de cursus, waarvoor je je wilt inschrijven, en de lidkaart toe aan het winkelmandje en werk de bestelling af. De inschrijving is geldig nadat de betaling is uitgevoerd.
  • Aan het onthaal van Muziekpublique: Riddersstraat 4, 1050 Elsene, van dinsdag tot vrijdag van 10u30 tot 13u en van 15u tot 18u (in cash).
  • Aan het onthaal van Mabo (Moutstraat 22, 1000 Brussel), dinsdag, woensdag en donderdagavond van 17u30 tot 22u (in cash).

Neem contact met ons op als je je wilt inschrijven voor een lessencyclus die al van start ging.

Om zich in te schrijven voor een cursus is lidmaatschap van Muziekpublique verplicht, maar niet inbegrepen in de prijs. Wanneer u zich registreert voor een cursus en u heeft een lidkaart van Muziekpublique, moet u uw lidmaatschapsnummer opgeven. Indien u nog geen lid bent of uw vorige lidmaatschap is verlopen, moet u uw lidmaatschapsabonnement tegelijkertijd met uw registratie voor de cursus uitvoeren. Meer info over de lidkaart hier.

BELANGRIJKE DATA

  • 19/09/23 – 21/09/23 : Kennismakingslessen (gratis)
  • 25/09/23 – 22/12/23 : Eerste cyclus
  • 08/01/24 – 22/03/24: Tweede cyclus
  • 25/03/24 – 20/06/24 : Derde cyclus
  • 15/06/24 – 16/06/24 : End of Season (leerlingenconcert)

De data wijken soms af per cursus. De specifieke agenda van elke cursus is te vinden op de pagina van de cursus.

Er zijn geen lessen tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen.

CONTACT

Meer informatie : per mail via cursus(a)muziekpublique.be of via telefoon op het nummer 02/217.26.00

PASPARTOE

Kijk na of je in aanmerking komt voor een Paspartoe aan kansentarief, voor een sterk verlaagde inschrijvingsprijs. Alle informatie over de Paspartoe aan kansentarief vind je hier.

FAQ

Verhuurt Muziekpublique instrumenten?
Neen. De leerkracht kan je helpen met het zoeken naar de huur of aankoop van een geschikt instrument. Zie ook de individuele cursuspagina voor meer info.