Albums overzicht

S O A K E D

“Hier zijn we dan, onbeschroomd. Ons album combineert de vruchten, de zaden, de teksten en melodieën die rechtstreeks uit onze ziel komen. We tonen niet enkel onze vreemde en felle maar ook onze zachte kanten. Dit album is de oogst van meer dan een jaar werken. Het was een periode doordrenkt van angst, verdriet en vooral vreugde. We namen de tijd om onze gedachten onder woorden te brengen en standpunten in te nemen, vrijmoedig, krachtig en kwetsbaar.

We zijn geïnspireerd door een kwaliteit die vaak aanwezig is in volksmuziek: de lef om pure en rauwe emoties te uiten. Dat resulteert in een gedeelde ervaring waarbij muzikanten en luisteraars doordrenkt (soaked) worden door een intense belevenis die tot diep in ons binnenste doordringt. Het is dezelfde ervaring als in kleine cafés, op dorpspleinen en huiskamers waar mensen zingen en dansen voor elkaar. Waar passie belangrijker is dan vaardigheid, waar muziek zowel catharsis als feest is. Waar muziek geen commercieel object is maar een diepmenselijke beleving die zo oud is als de wereld.

Dit album maken, was een collectief proces dat veerkracht vergde Het bracht ons evenveel verrassingen als verwondering. We bedanken iedereen die aan dit project heeft bijgedragen, iedereen die deelnam aan onze crowdfunding-campagne en Muziekpublique die dit album coproduceerde. We willen alle muzikanten, geluidstechnici en creatievelingen die ons vanaf het prille begin van dit avontuur hebben gesteund en geïnspireerd enorm bedanken.”

NUMMERS

 1. Làgrimas
 2. Seasick
 3. Bukra
 4. Strange Growth
 5. Mutation
 6. Maria la portuguesa
 7. La bruja mariposa
 8. Creature
 9. Bodies
 10. Bien sages
 11. Me confio
 12. Me
 13. Prayer
 14. Entre la sal

HET ALBUM KOPEN

Bij Muziekpublique

 • Per post, na bestelling op onze website
 • Bij Muziekpublique, tijdens de kantooruren en tijdens concerten

Record winkels

 • In de betere platenwinkel in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Japan.

Online

 

Album Kopen

 15,00

Video

Pers Las Lloronas