(0)
(0)
Concerten overzicht

SOLD OUT - Clarinet Factory (CZ) @High Voltage Lab

Hide & Seek Festival 2018
Op Donderdag 23 augustus 2018 - 14h00
Hoogspanningslab ULB - ULB, Solbosch Campus (bloc D), Buyllaan, 1050 Elsene
DON 23/08

Geen betere plek voor het Tsjechische kwartet Clarinet Factory, dat zichzelf omschrijft als een muzikaal laboratorium waarin de klarinet centraal staat, als het hoogspanningslaboratorium van de ULB. De klassiek geschoolde klarinettisten met een passie voor wereldmuziek, jazz en minimal zullen de indrukwekkende apparaten van het hoogspanningslaboratorium van de ULB doen sidderen, en dat zonder enige versterking!

De verschillende registers van de klarinetten versmelten met elkaar en zullen alle haren op je lijf doen rechtstaan. Als er een plaats spannend en volledig onontdekt is in het programma van het festival, dan is het dit laboratorium op de eclectische Solboch-campus. Het labo werd gebouwd in de jaren 1940 om de weerstand van hoogspanningslijnen te testen. En er vinden experimenten plaats die de gemiddelde leek vooral fantasievol in de oren zullen klinken.

Een rondleiding op de campus van ULB-Solbosch georganiseerd door vzw Bruksel Binnenstebuiten maakt het programma compleet. De vrijzinnige universiteit vestigde zich hier in 1921, op terreinen die vrijgekomen waren na de Wereldtentoonstelling van 1910.

 

  • Jindřich Pavliš, Luděk Boura, Vojtěch Nýdl & Petr Valášek :  clarinet, zang

 

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Video's