(0)
(0)
Concerten overzicht

SOLD OUT - Raphaël & Edwin (Poetic Folk) @Beguinage Church Attic

Hide & Seek Festival 2018
Op Vrijdag 24 augustus 2018 - 14h00
Zolder Begijnhofkerk - Begijnhofplein, 1000 Brussel
VRIJ 24/08

Jarenlang ontmoetten Raphaël De Cock en Edwin Vanvinckenroye elkaar voornamelijk naast de podia met de intentie ooit samen te musiceren. Vorig jaar verbonden zij hun stemmen en strijkstokken voor enkele intieme huiskamerconcerten. De zolder van de Begijnhofkerk is de ideale plek om de bubbel van deze twee nieuwsgierige muzikanten binnen te stappen.

Edwin is een ongelooflijke improvisator, hij vermengt zijn stem en zijn verschillende violen met inventieve voetpercussie. Raphaël is gespecialiseerd in de traditionele zangtechnieken in de wereld, hij beheerst zowel het jodelen als keelzingen. Daarnaast bespeelt hij verschillende instrumenten zoals de mondharp, doedelzakken, de shruti box… Het concert wordt een improvisatorisch explorerend gebeuren. Kom erbij zitten, liggen en luisteren… en laat je verbeeldingskracht de vrije loop.

BrukselBinnestebuiten neemt je mee naar de overblijfselen van het Begijnhof. Midden 13de eeuw vestigden de begijnen zich net buiten de stadsomwalling. Een Brukselgids toont wat er op de terreinen gebeurd is. Met Pacheco, Vlierwijk, Begijnhof en wie weet zelfs even over de grens, naar de Vismarkt.

 

  • Raphaël De Cock : zang, shrutibox, fluiten, gaïta
  • Edwin Vanvinckenroye :  viool, zang

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Video's