(0)
(0)
Concerten overzicht

SOLD OUT - Ignacio Maria Gomez @ Urban Farm BIGH

Hide & Seek Festival 2021
Op Donderdag 26 augustus 2021 - 18h30
Stadsboerderij BIGH - Ropsy Chaudronstraat 24, 1070 Anderlecht
DON 26/08

Opgelet, dit concert start om 18u30.
Tickets te koop vanaf donderdag 29 juli om 10u30!

Na meer dan tien jaar Midden-Amerika, Colombia en Brazilië doorkruist te hebben, heeft de jonge Argentijnse zanger, muzikant en percussionist Ignacio Maria Gomez alle invloeden die hij on de road opdeed samengebracht in een heel persoonlijk geluid. Verder voegde hij daar de wortels van de Afro-Amerikaanse culturen aan toe, waarin hij als kind al door gefascineerd geraakte toen hij kennis maakte meet Guinese percussie.

Zijn stem is waarschijnlijk zijn meest doeltreffende wapen, vooral omdat hij die combineert met een verzonnen taal, die hoewel ze op geen enkele andere lijkt, toch zeer vertrouwd in de oren klinkt. De artiest vergelijkt het met de Icaros gezangen die door de indiaanse sjamanen worden vertolkt. Ze zouden overal vandaan kunnen komen en roepen het beeld op van een verloren, mythisch land, een paradijs dat Ignacio Maria Gomez Belesia doopte, wat de naam is van zijn eerste album.

Om dit concert op de beste manier te ervaren, moeten we wat afstand tot de stad nemen, en op zoek gaan naar groen. Verrassend genoeg is zo’n plek te vinden in Cureghem, waar een aquaponics boerderij uitkijkt over de levendige slachthuismarkt in Anderlecht. BIGH Slaughterhouse Farm is een jong bedrijf dat serres en aquatische systemen heeft gebouwd om kruiden en kleine tomaten te telen in een van de dichtsbevolkte gebieden van de hoofdstad. BIGH staat voor ‘Building Integrated GreenHouses’ en integreert dus boerderijen met bestaande gebouwen en gebruikt het energieverlies van deze gebouwen om hun impact op het milieu te verminderen, en dat is niet het enige duurzame aspect van hun project, zoals u zult ontdekken wanneer u deze plek vóór het concert bezoekt!

  • Ignacio Maria Gomez: Zang, gitaar, bombo legüero

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Video's