(0)
(0)
Nieuws overzicht

Informatie over uitgestelde concerten

Solidariteit, terugbetaling tickets, annulering concerten
15 april 2020

Omwille van het COVID-19 virus moeten we helaas vele concerten uitstellen of annuleren. U kunt de lijst van geannuleerde concerten hieronder raadplegen, deze zal regelmatig worden bijgewerkt.

Heeft u tickets gekocht voor concerten die zijn geannuleerd? Dan heeft u de volgende mogelijkheden:

  • Uit solidariteit vraagt u geen terugbetaling. Annuleringen hebben een belangrijke emotionele en financiële impact, zowel voor de artiesten als voor de organisatoren. Daarom doen we een warme oproep tot solidariteit en nodigen we je uit om geen terugbetaling te vragen, zodat we gemaakte kosten en huidige en toekomstige inkomstenderving deels kunnen compenseren.
  • Verzoek om terugbetaling tot 30 april. Als u kiest voor een gedeeltelijke of volledige terugbetaling van uw ticket(s) dan zullen wij deze beslissing uiteraard respecteren. Om een terugbetaling aan te vragen, moet u ons een e-mail sturen:  naar jolan (a) muziekpublique.be met uw bestelnummer en het bedrag dat u wenst terug te krijgen. (Helaas kunnen de banktransactiekosten niet worden terugbetaald). Jolan zal de nodige stappen ondernemen om deze verzoeken te verwerken. Na 30 april 2020 kunnen we geen vragen tot terugbetalingen meer accepteren.
  • Uitzondering voor het concert van Mari Kalkun en Las Lloronas (voorzien op 13 maart): we onderhandelen op dit ogenblik met de artiesten om dit concert uit te stellen tot 26 september 2020. Enkel voor het concert van Mari Kalkun zijn de reeds gekochte tickets ook geldig op de nieuwe datum! Indien deze datum u niet past dan kan u natuurlijk ook een terugbetaling vragen per mail naar jolan (a) muziekpublique.be, steeds voor 30 april 2020.
    • Opgepast : misschien zullen Las Lloronas er op 26/09/2020 niet bij zijn.

Overzicht van de uitgestelde en geannuleerde concerten