(0)
(0)
Concerten overzicht

Geannuleerd: BalKaniC Jam Session

Jam in de Foyer
Op Donderdag 12 maart 2020 - 21h00
Molière Theater - Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel
DON 12/03

Annulatie BalKaniC Jam Session, Bal & Basta! – Les Bottines Artistiques & Snaarmaarwaar, Mari Kalkun | Las Lloronas en Bal folk Queimada : Airboxes, Hoctomoz, A Contrabanda

 

Na een analyse van onze toekomstige evenementen en vanuit de nodige burgerzin hebben we besloten om de activiteiten waarbij er volgens onze inschatting een te hoog risico op verspreiding van het coronavirus bestaat te annuleren.

 

 Daarom wordt de Balkanic Jam Session van vandaag donderdag 12 maart uitgesteld naar een latere, nog vast te leggen datum. Ook de folkbals Bal & Basta! (zondag 15 maart) en Queimada (zaterdag 21 maart) worden geannuleerd omdat de gewenste ‘social distancing’ op deze evenement onmogelijk is.

 

In samenspraak met de artiesten beslisten we om ook het concert van overmorgen vrijdag 13 maart met Mari Kalkun | Las Lloronas uit te stellen naar een latere datum.

 

De annulaties hebben een grote emotionele en financiële impact voor zowel de artiesten als de organisatoren, die geconfronteerd worden met talloze aflastingen. Daarom doen we een warme oproep tot solidariteit en nodigen we je uit om geen terugbetaling te vragen, zodat we gemaakte kosten en huidige en toekomstige inkomstenderving deels kunnen compenseren. Als je ervoor kiest om toch (gedeeltelijk) terugbetaald te worden, zullen we dat natuurlijk respecteren.

We zullen hierover later verder communiceren.

 

Bedankt voor het begrip,

 

De ploeg en de Raad van Bestuur van Muziekpublique

Kom jammen op de BalkaniC Jam Session!

Of je nu in de muziekles zit, enkel thuis oefent of al actief bent in een band het is altijd spannend om met andere mensen muziek te maken. De enige manier om van die spanning af te komen, is door te spelen en te experimenteren. Jamsessies zijn een uitstekende leerschool voor zowel de startende als de meer ervaren muzikant. Alle muzikanten zijn welkom om zich mee in de Balkan-sfeer te dompelen vanaf 21:00.

Beleef de magie van een jamsessie, ook vanuit het publiek.

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Video