(0)
(0)
Nieuws overzicht

Academie: Veel cursussen gaan online door! (3de cyclus)

World Music & Dance Academy
14 april 2020

Naar aanleiding van de maatregelen omtrent het Coronavirus, zijn we momenteel genoodzaakt om de fysieke dans- en muzieklessen van de academie op te schorten. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de derde cyclus niet van start kan gaan. Leerkrachten hebben hun best gedaan om een alternatieve lesvorm te voorzien. Helaas is dit niet voor iedere les mogelijk. Hieronder een overzicht van de lessen die na de paasvakantie (in de week van 20 april 2020) van start gaan met een online aanbod:

Online lessen

De derde cyclus gaat van start met online lessen. Eens we weer fysieke lessen kunnen organiseren, wordt er overgeschakeld naar de “gewone lesvorm”. De online lessen starten na de paasvakantie (in de week van 20 april 2020). Gelieve voor het einde van de paasvakantie in te schrijven via de website. Zo heeft de leerkracht een zicht op het aantal leerlingen die de derde cyclus zullen volgen en kan de leerkracht zich organiseren.

Fysieke lessen (herstarten wanneer mogelijk)

Niet alle lessen kunnen een online alternatief voorzien. Daarom starten we met onderstaande lessen eens we vanuit de overheid de toestemming krijgen om opnieuw fysieke lessen te organiseren. De leerlingen schrijven zich dan in voor de resterende lessen.

De leerkrachten zullen jullie op de hoogte brengen omtrent de nieuwe regeling en eventuele veranderingen. De lessen van Frisse Folk (folkdans), Piet Maris (accordeon ensemble) en Dante & Monica Dominguez (tango) worden hierboven niet vermeld. Zij contacteren de leerlingen rechtstreeks.

De annulaties hebben een grote emotionele en financiële impact voor de leerkrachten, die geconfronteerd worden met talloze aflastingen. Daarom doen we een warme oproep tot solidariteit en nodigen we je uit om geen terugbetaling te vragen, indien er sprake is van een annulatie van de les. We doen uiteraard ons best om oplossingen te vinden en zo weinig mogelijk lessen te annuleren.

Moest u vragen hebben, aarzel niet om ons te contacteren. We wensen jullie het beste toe en zorg goed voor elkaar!

Alvast bedankt voor uw begrip.