Cursussen overzicht

Diatonische accordeon

Anne Niepold
MABO - Maria-Boodschaplyceum - Moutstraat 22, 1000 Brussel

Opgelet! Wegens zwangerschapsverlof zal de cursus in maart 2023 starten. Meer info volgt in januari 2023. 

Interesse? Stuur een mail naar cursus@muziekpublique.be voor meer info

Aan de nieuwe leerlingen vragen we dat je ons per mail je niveau (beginner – halfgevorderd – gevorderd) aangeeft, voordat je je inschrijft. Zo kom je op de wachtlijst en kan de lerares nagaan of er nog plaatsen zijn.

DE LES

We ontdekken de diatonische accordeon aan de hand van traditionele of minder traditionele melodietjes. We werken aan de houding, de toonladders, de logica van het klavier, gehoortraining en de meestgebruikte technieken, en wijden onze tijd aan luisteren, arrangeren en improviseren. Het geleerde repertoire is heel divers (folk, musette,…) en kan mee ingevuld worden volgens de wensen van de leerlingen. De leerlingen werken in kleine groepen en leren op die manier samenspelen: ritme, begeleiden, improviseren, arrangeren…

Notenleer ?
Niet nodig!

Instrumenten? 
Worden niet voorzien, leerlingen zorgen voor eigen instrument

De cursussen vinden plaats in twee groepen A en B, met twee verschillende thematische modules. Thematische modules worden aan het begin van iedere cyclus voorgesteld. De studenten kiezen op basis van hun interesse voor een onderwerp. In de voorgestelde modules worden nog eens opgedeeld in twee niveaus.

De lessen worden om de week afgewisseld en vinden plaats op dinsdag tussen 19:00 en 20:30. De week ‘zonder cursus’ is er de mogelijkheid om elkaar op het gebruikelijke tijdstip te ontmoeten en samen autonoom te werken.

Opgelet, de klassen zijn NIET toegankelijk voor complete beginners.

Anne Niepold

www.anneniepold.be

“Anne Niepold is a sacred diatonic accordion player, she is not afraid of anything, there is no limit, she magnifies the constraints of her” little “accordion. of the diatonic accordion in its chromatic version. “And Anne claims it …” (accordion magazine and accordionists 2010)

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Informatie

Uurrooster

Groepsles

Dinsdag: de lessen worden om de week afgewisseld en vinden plaats tussen 18:30 en 20:00

Opgelet! De leerkacht stuurt de lesdata per mail naar de leerlingen begin september. 

Plaats

MABO - Maria-Boodschaplyceum
Moutstraat 22, 1000 Brussel

Prijs

Inschrijving

>

Dit product is momenteel niet op voorraad.