Cursussen overzicht

Diatonische accordeon – A. Niepold

Anne Niepold
MABO - Maria-Boodschaplyceum - Moutstraat 22, 1000 Brussel

Aan de nieuwe leerlingen vragen we dat je ons per mail je niveau (beginner – halfgevorderd – gevorderd) aangeeft, voordat je je inschrijft. Zo kom je op de wachtlijst en kan de lerares nagaan of er nog plaatsen zijn.

We ontdekken de diatonische accordeon aan de hand van traditionele of minder traditionele melodietjes. We werken aan de houding, de toonladders, de logica van het klavier, gehoortraining en de meestgebruikte technieken, en wijden onze tijd aan luisteren, arrangeren en improviseren. Het geleerde repertoire is heel divers (folk, musette,…) en kan mee ingevuld worden volgens de wensen van de leerlingen. De leerlingen werken in kleine groepen en leren op die manier samenspelen: ritme, begeleiden, improviseren, arrangeren…

Notenleer ?
Niet nodig!

Instrumenten? 
Worden niet voorzien, leerlingen zorgen voor eigen instrument

Anne Niepold

www.anneniepold.be

“Anne Niepold is een heilige diatonische accordeonspeler, ze is nergens bang voor, er is geen limiet, ze vergroot de beperkingen van haar” kleine “accordeon. van de diatonische accordeon in zijn chromatische versie. “En Anne beweert het …” (accordeon magazine en accordeonisten 2010)

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Informatie

Uurrooster

Groepsles (10 lessen/cyclus)

Dinsdag: 18:00 – 22:00

Plaats

MABO - Maria-Boodschaplyceum
Moutstraat 22, 1000 Brussel

Prijs

Inschrijving

Cycle 1
€ 155
Cycle 2
€ 155
Cycle 3
€ 155

155,00400,00

Wissen