Cursussen overzicht

Accordeon Ensemble

Piet Maris
Molière Theater - Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel

Het programma:

Doorheen het jaar nodigt Piet Maris je uit voor 8 sessies met zijn accordeon ensemble. Op één maandag per maand, leer je samen spelen met een gevarieerd repertoire, onder het toeziend oog van deze ervaren performer.

Het ensemble is geschikt zowel voor beginners als gevorderden chromatisch accordeon, en het programma bestaat uit twee delen. Eerst werken we in kleine groepjes van eenzelfde niveau, waardoor we op een gerichte manier de melodieën van het repertoire onder de knie krijgen. Daarna komen alle leerlingen samen om een accordeonfanfare te vormen: de Nieuwe Accordeonharmonie.

Elke sessie werken we aan een nieuw muziekstuk, naast het repertoire van de voorgaande lessen dat regelmatig wordt opgefrist. Volgende stukken passeerden zo al de revue: valse triste, accordeon, bourrees, la cumparsita, la mal-aimable, cocek,…

De sessies zijn open voor alle niveaus. Opgelet! Je leert in deze sessies niet het instrument bespelen, maar het plezier van in groep te spelen.

We raden aan het hele programma te volgen van 9 sessies (95€), om de continuïteit van de lessen niet te onderbreken. Je kan echter ook per les betalen. Dan is het telkens 12 €

Piet Maris

Piet Maris is de drijvende kracht achter de groepen “Jaune Toujours” en “Mec Yek”.

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Informatie

Uurrooster

Inschrijven kan vanaf 7 augustus 2023!

Ensemble (1 les/maand)

Maandag: 19u30 – 22u

Plaats

Molière Theater
Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel

Prijs

Om zich in te schrijven voor een cursus is lidmaatschap van Muziekpublique verplicht.
Heb je nog geen lidkaart? Klik hier om een lidkaart toe te voegen aan het winkelwagentje.

Inschrijving

>
Cycle 1
02/10
06/11
04/12
15/01
19/02
11/03
15/04
13/05
03/06
€ 95

 95,00