(0)
(0)

Hide & Seek Festival 2020

Reis naar muzikale verre oorden op ongewone plekken Brussel
Vanaf zondag 23 tot zaterdag 29 augustus 2020

Deze zomer vinden er geen grote evenementen of festivals plaats en gaan we minder op reis naar het buitenland. Daarom besloot Muziekpublique jullie honger naar cultuur te stillen met een coronaproof versie van het jaarlijkse Hide & Seek festival. Herontdek Brussel en reis naar muzikale verre oorden tijdens deze vijfde editie van het Hide & Seek festival.

De light versie van dit ongewone Brusselse festival zal de zomer markeren met zijn muziekconcerten in enkele van de meest ongelofelijke locaties! Heb je wel eens geluisterd naar muziek, verborgen onder de grond, of met een adembenemend uitzicht op de hoofdstad? Op de fiets, in een fabriek of binnen millennia oude muren? Dit alles is mogelijk op het Hide & Seek Festival 2020!

Ongebruikelijke en onverwachte plaatsen in de hoofdstad worden open gesteld en zorgvuldig geselecteerd om traditionele muziek te laten rijmen met erfgoed. Muziekpublique belooft je leuke verrassingen en magische momenten.

Alle concerten worden uiteraard georganiseerd met volledig respect voor de geldende coronamaatregelen.

De ticketverkoop start op maandag 13 juli om 10.30 uur via www.muziekpublique.be. Door de Covid-19-maatregelen zijn de plaatsen beperkt!

Volg intussen het nieuws op het facebook-evenement van het festival.

 

Bekijk de video’s van de vorige edities van het Hide & Seek festival:

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden
PROGRAMMA