(0)
(0)
Nieuws overzicht

Informatie over uitgestelde en geannuleerde concerten, herfst 2020

Nieuwe data, solidariteit, terugbetaling tickets
06 oktober 2020

Omwille van het COVID-19 virus moeten we helaas verschillende concerten uitstellen of annuleren. Je kan de lijst van geannuleerde concerten hieronder raadplegen, deze zal regelmatig worden bijgewerkt.

Heb je een ticket gekocht voor een concert dat uitgesteld of geannuleerd is?

Dan zullen wij je zo snel mogelijk via mail op de hoogte brengen van de nieuwe datum (je ticket blijft dan geldig) of de definitieve annulatie van het evenement, mocht er geen nieuwe datum gevonden worden. Je zal dan de keuze krijgen tussen de volgende opties:

  • Uit solidariteit vraagt u geen terugbetaling. Annuleringen hebben een belangrijke emotionele en financiële impact, zowel voor de artiesten als voor de organisatoren. Daarom doen we een warme oproep tot solidariteit en nodigen we je uit om geen terugbetaling te vragen, zodat we gemaakte kosten en huidige en toekomstige inkomstenderving deels kunnen compenseren. Zelfs met een gedeeltelijke schenking van je ticket help je ons al een heel eind verder.
  • Verzoek om terugbetaling. Als je kiest voor een gedeeltelijke of volledige terugbetaling van uw ticket(s) dan zullen wij deze beslissing uiteraard respecteren. Om een terugbetaling aan te vragen, moet je ons een e-mail sturen:  naar jolan (a) muziekpublique.be met het bestelnummer en het bedrag dat je wenst terug te krijgen. Helaas kunnen de banktransactiekosten niet worden terugbetaald. Gezien de omstandigheden, zullen we je binnen een redelijke termijn terugbetalen.

Overzicht van de uitgestelde en geannuleerde concerten (last update november 2020)

  • Eva Quartet (Bulgaria) – 9/10 (verzoek terugbetaling tot 10/11/2020)
  • Tricycle (Be) – 17/10 (dit concert werd uitgesteld tot 12/12, uw tickets blijven geldig -uw ticket wordt ingewisseld aan de ingang van het concert. Indien deze nieuwe datum niet past dan kan u een terugbetaling vragen via mail voor 20/11: jolan@muziekpublique.be)
  • Monsieur Doumani (Cyp) – 24/10 (verzoek tot terugbetaling tot 10/11/2020)

Volgende concerten zijn uitgesteld. Zodra een nieuwe datum bekend is, zullen we die communiceren.

  • Las Lloronas – 7/11
  • ¡Flamenco! – 13 & 14/11
  • 21/11 Green Moon Tribe – Cd-release concert
  • 11/12 Jiraan ft Ghalia Benali (SY/TR/IQ/BE)
  • 12/12 Tricycle – 20-jarig bestaan

 

We stellen je zo snel mogelijk per mail, via onze website en het Facebook event op de hoogte van verplaatsingen, wijzigingen en annuleringen. Bedankt alvast voor je steun.

Hopelijk tot snel.