(0)
(0)
Concerten overzicht

Geannuleerd - Tricycle (Be)

20 jaar samen op tour
Op Zaterdag 17 oktober 2020 - 20h00
Molière Theater - Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel
ZAT 17/10

Het concert van Tricycle werd uitgesteld

Muziekpublique doet er alles aan om zijn concerten in de meest veilige omstandigheden te laten doorgaan voor publiek, muzikanten en medewerkers. Vermits één van de muzikanten van Tricycle in quarantaine dient te gaan, wordt het concert van vanavond verplaatst naar een nog vast te leggen latere datum. We zullen hierover later verder communiceren. Hoewel het ons spijt dat we het concert moeten uitstellen, blijven we ervan overtuigd dat het onze plicht is om de veiligheid van iedereen te garanderen.

Accordeonist, pianist en componist Tuur Florizoone, Philippe Laloy (saxen & fluit) en Vincent Noiret (contrabas) toeren dit jaar om het 20-jarig bestaan van Tricycle te vieren. Daarbij spelen ze werk uit de verjaardags-cd ‘ZOOM’.  Daarop tast het trio in 13 toegankelijke, inventieve en verhalende composities van Tuur Florizoone zoals vanouds de grenzen van de jazz, wereldmuziek, filmmuziek en klassieke muziek af met een typisch ‘Belgisch’ geluid als resultaat. 

De titel van het album mag dan op het eerste gezicht aan conference calls in sombere corona-dagen doen denken, eigenlijk verwijst ze naar het beeldende van de composities. Elke compositie is een verhaal op zich, en suggereert beelden die in een film, een fotoreeks of documentaire kunnen opduiken. Met twintig lentes in de achterzak bewijzen Tuur, Philippe en Vincent hoe ze als trio stevig naar elkaar zijn toegegroeid zonder hun identiteit te verliezen.

Hartverwarmende muziek voor fijnproevers!

 

  • Tuur Florizoone: compositie, accordeon, piano
  • Philippe Laloy: saxofoon, fluiten
  • Vincent Noiret: contrabas

 

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Video's