(0)
(0)
Nieuws overzicht

Zin om de unieke ervaring van het Hide & Seek te verlengen ?

exclusief maaltijd & rondleidingen
19 juli 2022
Zin om de unieke ervaring van het Hide & Seek te verlengen ?

° Optie 1 (enkel mogelijk als je al een ticket voor het concert van Nawal hebt)

De blauwe tempel stelt je een exclusieve maaltijd in het restaurant van de loge voor aan 20€/persoon. Het restaurant ontvangt u om 18u30 al u het concert van 20u30 kiest, of om 20u30 als je naar het concert komt om 18u30.

Reserveren doe je heel simpel via overschrijving (20€/persoon) op BE91 3101 7594 7376 (Grijze Geuzen W. Ahasverus) met de vermelding “Maaltijd Hide & Seek 26/08 – naam en voornaam – keuze uit het menu – uur maaltijd”. (bijvoorbeeld “Maaltijd Hide & Seek 26/08 – Marie Curry – 1 vlees en 1 vegetarisch – 18u30”)

Deadline voor reservaties: Zondag 21/08/2022. Opgelet, enkel mogelijk als je al een ticket voor het concert hebt.

Menu:

  • Vegetarisch: Steak van knolselder met crème zoete aardappel en krokant van “charlotte patatjes”
  • Vis: Ballotine van noordzee pladijs op oostendse wijze met witte wijn saus hertoginne aardappelen
  • Vlees: Roulade van parelhoenfilet gevuld met boschampignons en zijn dragon saus

° Option 2 Volg een rondleiding door een Brusselse wijk

Velen van jullie hebben in de loop van de jaren gevraagd of we ooit rondleidingen zouden aanbieden als onderdeel van het Hide & Seek Festival. Het goede nieuws is dat we dit jaar, in samenwerking met Brukselbinnenstebuiten, drie rondleidingen door Brusselse wijken organiseren.

De rondleidingen worden buiten georganiseerd en richten zich op de buurt rond een programmalocatie. Je kan de rondleiding in het Frans, Nederlands of Engels volgen. Ze beginnen om 16.30 uur en eindigen om 18.00 uur. Zo kunnen ze dus gemakkelijk gecombineerd worden met de eerste sessie van het concert op dezelfde plaats. Om organisatorische redenen verkopen wij de tickets voor deze twee evenementen afzonderlijk.

° Optie 3 “Express” rondleiding in het Museum van de Nationale Bank (alleen voor mensen met een ticket voor Atine)

Mensen die een ticket hebben voor een van de twee Atine-concerten kunnen een GRATIS expresrondleiding in het Museum van de Nationale Bank bijwonen (20min) door een e-mail te sturen naar museum@nbb.be met vermelding van het aantal personen dat reserveert, het tijdstip en de taal.

  • 1e bezoek 18u (kom om 17u45)
  • 2e bezoek 20u (kom om 19u45)