(0)
(0)
Nieuws overzicht

Las Lloronas brengt eerste album ‘S O A K E D’ uit

Nu te koop
10 november 2020

Het release concert voor het nieuwe album ‘Soaked’ van het Brusselse vrouwentrio Las Lloronas was gepland op 7 november maar daar stak Covid19 een stokje voor.  Het trio besloot dan maar een video op te nemen waarin ze praten over het proces van het maken van hun album en hun muziek.

Aanvankelijk zou het een EP worden, maar toen kwamen er steeds meer songs bij en werd het een album. Dat krijg je met zo’n meertalige bezetting in een band –Las Lloronas zingen in vijf talen, Engels, Spaans, Frans, Arabisch en Hebreeuws- en zo’n ruim spectrum aan muziekstijlen (folkpopklezmerblues), traditionele roots gelardeerd met slam poetry.

Het CD-releaseconcert mag dan wel uitgesteld zijn…

HET’ ALBUM IS NU OVERAL VERKRIJGBAAR EN IS HIER ONLINE TE KOOP!

De 3 muzikanten zijn geïnspireerd door een fascinerende eigenschap die populaire muziek uit verschillende culturen gemeen heeft: het vermogen om pure en diepe emoties te uiten. Dat resulteert in pure, rauwe muziek die vanuit de buik spreekt. Dankzij deze kracht delen muzikanten en luisteraars een ervaring waarbij ze samen worden gedrenkt in een gevoel dat verder gaat dan woorden, dat tot in ons binnenste doordringt.

Klik hier voor meer info over Las Lloronas