(0)
(0)
Nieuws overzicht

Neem deel aan de online BWMN meeting

Op maandag 9 november om 14u
03 november 2020

Achter de schermen hebben we hard gewerkt om deze jaarlijkse editie van het BWMN zo goed mogelijk en coronaproof te organiseren, maar het mocht niet baten de showcase night in de AB en de meeting in de Palace werden afgelast. We willen het team van de AB en Palace heel erg bedanken voor hun inzet en hen een hart onder de riem steken in deze onzekere tijden.

We blijven echter niet bij de pakken zitten en organiseren een online meeting op 9 november om 14u over een veelbesproken onderwerp (neen niet corona): “World Music”… what’s in a name?

Programma

Interessante sprekers zullen hun inzichten delen over wat het begrip “wereldmuziek” voor hen betekent: welke vragen roept deze benaming op en wat zijn de alternatieven? Tijdens korte pitches krijg je als luisteraar vanuit verschillende perspectieven (o.a. historisch, internationaal, economisch, artistiek, dekolonisatie, …) een gedetailleerde analyse van het begrip “wereldmuziek”. Deze sessie is een aanzet voor een verdere verdieping van dit onderwerp in 2021.

Save the date

Maandag 9 november | 14u | Zoom

Schrijf je hier in. RSVP

#spreadthewor(l)d

Bekijk de nieuwe website van de Belgian World Music Network

 

We willen ook graag de artiesten van de showcase night in the picture zetten…#supportyourlocalscene

Cheb Runner

DJ SaHra

Kolonel Djafaar

Las Lloronas

Ozferti

Refugees for refugees