(0)
(0)
Concerten overzicht

SOLD OUT - Iva Bittova 2-day workshop

Listen to your voice
Van Dinsdag 2 tot Woensdag 3 november 2021 - 10h00
Gemeenschapscentrum Elzenhof - Kroonlaan 12, 1050 Elsene
DIN 02/11
WOE 03/11

Dit is een unieke kans om een tweedaagse workshop te volgen met de Tsjechische zangeres en muzikante Iva Bittova! In de aanloop naar haar langverwachte concert bij Muziekpublique geeft Iva Bittova twee dagen lang een intensieve workshop aan een paar gelukkigen. Opgepast: de plaatsen zijn beperkt.

 

Iva Bittová is een uitzonderlijke muzikant op het snijvlak van klassieke muziek, traditionele muziek en jazz. Ze begeleidt zichzelf op viool en neemt haar publiek mee op een reis om de oorsprong van stem en zang te ontdekken. In haar muziek laat ze de invloeden van haar joodse en Roma-familie samensmelten en vermengt deze tot haar eigen versie van avant-garde, die ook wordt beïnvloed door de minimal muziek van haar gekozen thuis, de VS. Daar heeft ze de zangschool “Žingora – School of Voice” opgericht, die een centrum voor collectieve zang is geworden.

 

De workshop omvat ademtraining, vocale of instrumentale toonladders en oefeningen, polyfonie en boventoontechniek, cirkelzang, koorliederen, improvisatie, en (het belangrijkste!) luisteren naar de stilte en het geluid van de natuur. Elke oefening wordt beïnvloed door, en aangepast aan, de mogelijkheden van elke deelnemer die, op zijn beurt, zich zal richten op zijn eigen individuele expressie, het ontwikkelen van zijn unieke vocale of instrumentale bijdrage. Als deze thema’s u aanspreken, of als u gefascineerd bent door de persoonlijkheid van Iva Bittova, dan is deze workshop waarschijnlijk iets voor u!

 

Praktijk:

– De workshop vindt plaats op 2 en 3 november 2021 in GC Elzenhof, Elsene. Iva Bittova plant twee dagen van telkens 6 uur les. (van 10u tot 17u)

– De workshop staat open voor alle niveaus. Instrumenten zijn welkom, maar de cursus zal zich richten op de stem.

– De workshop kost 130€ voor de twee dagen, en is inclusief de ticketprijs voor het concert op 3 november bij Muziekpublique. (prijs voor leden van Muziekpublique: 125€)

– Neem uw eigen picknick en drank mee.

– Plaatsen zijn beperkt, reserveren noodzakelijk.

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden