(0)
(0)
Concerten overzicht

UITGESTELD - Green Moon Tribe : cd-release - Nieuwe datum

Het folktrio wordt groter
Op Zaterdag 24 april 2021 - 20h00
Molière Theater - Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel
ZAT 24/04

Green Moon wordt 10 in 2020 en keert voor de gelegenheid terug met een nieuw project, een nieuw repertoire en een nieuw album. Het trio wordt een sextet, de groep wordt een stam (tibe).

Viool, gitaar, mandoline, contrabas, mondharmonica, drums en trompet vormen samen een dansende, zwevende en bulderende gemeenschap die zijn energie en melodieën laat trillen. Een heel universum van persoonlijkheden, altijd gebaseerd op het principe ‘folk but not quite’ in composities van de drie uit de harde kern: Teo Crommen, Lorcan Fahy en Lucas Deru. Hun tracks zijn beïnvloed door ADHD, Derek Trucks, Maurice Ravel, Sam Bush en Roy Hargrove, allen vanuit een akoestische invalshoek.

De tribe valt daarom het podium binnen met een groove waar je niet kan bij stilzitten, en strooit met een arsenaal aan spannende, verhalende liederen en swingende melodielijnen. Hoe je het ook noemt – hypermelodische, groovy jazz of vrije en geïmproviseerde folk – Green Moon Tribe is klaar om je te overwelmen.

Dit is de nieuwe datum voor het uitgestelde concert! Voor terugbetalingen of informatie over de geldigheid van oude tickets, klik HIER!

  • Lorcan FAHY: Viool / mandoline
  • Téo CROMMEN: Gitaar / mandoline
  • Lucas DERU: Contrabas
  • Antoine ROTTHIER: Drums
  • Antoine DAWANS: Trompet / Bugel
  • Thierry CROMMEN: Mondharmonica

foto: Roger Vantilt

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden