(0)
(0)
Concerten overzicht

¡Flamenco! - nieuwe datum

Saïdjah La Zambra, José-Luis Domínguez, Antonio Paz & Esteban Murillo
Op Vrijdag 18 juni 2021 - 20h00
Molière Theater - Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel
VRIJ 18/06

Klik HIER om tickets voor het concert op zaterdag 19 juni  te boeken.

Een voorstelling met uitroeptekens. Zo laat ¡Flamenco! zich nog het best omschrijven. Vanuit hun Belgische bakermat gaan deze vier artiesten op reis naar de Andalusische tablao’s waar de flamenco in zijn meest pure vorm wordt beoefend. Vanuit het diepste respect voor de eeuwenlange traditie, wiegen ze je in warme melodieën, opgezweept door de kleurrijke kleding en het impressionante voetenwerk van de dans.

De twee zangers, Antonio Paz en Esteban Murillo, creëren ter plekke harmonieuze synergieën en tasten de mogelijkheden van de cante tradicional af. Hun melismes (toongroep in één lettergreep) kiezen vrijelijk de ruimte om dan wonderlijk samen te vallen, wonderlijk begeleid door de gitaar van José-Luis Dominguez. Saïdjah Galo‘s dans brengt naast kleur en beweging, elegante sensualiteit en pittige expressie in deze bundeling van passies, die het wezen van de flamenco weet te treffen.

“Als we samenwerken slaat ons hart in dezelfde cadans” zegt Antonio Paz.
“Dit fantastische gevoel willen we overbrengen op het publiek”.

Dit is de nieuwe datum voor het uitgestelde concert! Indien u een ticket kocht voor een uitgesteld concert van Flamenco dat op een vrijdag had moeten plaatsvinden, dan is het ticket voor deze datum, vrijdag 18/06, geldig.

Saïdjah La Zambra : dans
Antonio Paz : zang
Esteban Murillo : zang
José-Luis Domínguez : gitaar

 

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Video's