(0)
(0)
Nieuws overzicht

Concerten en lessen opgeschort en waar mogelijk verplaatst

Tot en met 3 mei
12 maart 2020

Na een analyse van onze toekomstige evenementen en vanuit de nodige burgerzin hebben we besloten om de activiteiten waarbij er volgens onze inschatting een te hoog risico op verspreiding van het coronavirus bestaat te annuleren.

Daarom wordt de Balkanic Jam Session van vandaag donderdag 12 maart uitgesteld naar een latere, nog vast te leggen datum. Ook de folkbals Bal & Basta! (zondag 15 maart) en Queimada (zaterdag 21 maart) worden geannuleerd omdat de gewenste ‘social distancing’ op deze evenement onmogelijk is.

In samenspraak met de artiesten beslisten we om ook het concert van overmorgen vrijdag 13 maart met Mari Kalkun | Las Lloronas uit te stellen naar een latere datum.

Update 12/03, 22u00 : Ook alle andere concerten en de lessen van de dans- en muziekacademie van maart worden geannuleerd of uitgesteld.

Overzicht van de geannuleerde concerten

De annulaties hebben een grote emotionele en financiële impact voor zowel de artiesten als de organisatoren, die geconfronteerd worden met talloze aflastingen. Daarom doen we een warme oproep tot solidariteit en nodigen we je uit om geen terugbetaling te vragen, zodat we gemaakte kosten en huidige en toekomstige inkomstenderving deels kunnen compenseren. Als je ervoor kiest om toch (gedeeltelijk) terugbetaald te worden, zullen we dat natuurlijk respecteren. We zullen hierover later verder communiceren.

Academie en lessen

Naar aanleiding van de maatregelen omtrent het Coronavirus, zijn we momenteel genoodzaakt om de fysieke dans- en muzieklessen van de academie op te schorten. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de derde cyclus niet van start kan gaan. Leerkrachten hebben hun best gedaan om een alternatieve lesvorm te voorzien. Helaas is dit niet voor iedere les mogelijk. Hier een overzicht van de lessen die na de paasvakantie (in de week van 20 april 2020) van start gaan met een online aanbod

Bedankt voor het begrip,
En volg alle richtlijnen zoveel mogelijk op.

De ploeg en de Raad van Bestuur van Muziekpublique