(0)
(0)
Nieuws overzicht

Nieuwe cursussen, inschrijvingen en kennismakingslessen

World Music & Dance Academy
06 augustus 2018

De wereldmuziekschool van Muziekpublique organiseert van september tot juni een 50-tal folk-, wereldmuziek- en danslessen. Je krijgt les van topartiesten uit de Brusselse muziekscène die naast het podium ook gebeten zijn door het lesgeven. Elke leraar heeft zijn eigen pedagogische benadering. Zo zijn veel lessen gebaseerd op mondelinge overdracht. Het aanbod bestaat uit individuele lessen, groepslessen en ensembles.

Maak kennis met ons bijzonder verscheiden aanbod. Het is weer een stukje rijker en diverser. Hieronder een overzicht van alle nieuwe lessen:

Alle informatie over de andere muziek- en danslessen vindt u hier.

Hebt u zin om één of meerdere lessen te volgen? Dan kunt u zich, vanaf 20 augustus, inschrijven via de site, of indien u dat wenst, tijdens de kennismakingslessen.

Kennismakingslessen

Wil je graag eerst de leraar leren kennen of nagaan of het instrument je wel ligt? Dit kan tijdens de kennismakingslessen, die vrij toegankelijk zijn, en doorgaan van 17 en 20 september 2018. Raadpleeg steeds de site om zeker te zijn wanneer de (kennismakings)lessen doorgaan. Er zijn namelijk enkele uitzonderingen.

nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren indien je nog vragen hebt. Stuur een mailtje naar louise@muziekpublique.be of bel naar het nummer +32 (0)2 217.26.00.

Hopelijk tot in september!