(0)
(0)
Nieuws overzicht

De academie van Muziekpublique, seizoen 20/21

Inschrijvingen, proeflessen en nieuwe cursussen
03 augustus 2020

De muziekschool van Muziekpublique organiseert van september tot juni een 50-tal muziek- en danslessen. Je krijgt les van topartiesten uit de Brusselse muziekscène die naast het podium ook gebeten zijn door het lesgeven. Elke leraar heeft zijn eigen pedagogische benadering. Zo zijn veel lessen gebaseerd op mondelinge overdracht. Het aanbod bestaat uit individuele lessen, groepslessen en ensembles.

Maak kennis met ons bijzonder verscheiden aanbod. Het is weer een stukje rijker en diverser. Hieronder een overzicht van alle nieuwe lessen:

Alle informatie over de andere muziek- en danslessen vindt u op onze website en in onze brochure: 01_Kursussen_2020-2021_A6_004Web

Hebt u zin om één of meerdere lessen te volgen? Dan kunt u zich, vanaf 17 augustus, inschrijven via de site, of indien u dat wenst, tijdens de kennismakingslessen. Schrijf je in voor 27 september 2020 en betaal 10 euro minder!

Kennismakingslessen

Wil je graag eerst de leraar leren kennen of nagaan of het instrument je wel ligt? Dit kan tijdens de kennismakingslessen, die vrij toegankelijk zijn, en plaatsvinden tussen 21 en 24 september 2020. Raadpleeg steeds de cursuspagina op onze site om zeker te zijn wanneer deze (kennismakings)lessen doorgaan. Er zijn namelijk enkele uitzonderingen.

Schrijf je in voor de kennismakingslessen via volgend formulier: https://forms.gle/sk79ukqhH4JkxY4i8

Registratie is dit jaar verplicht! Om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan zullen handontsmettingsgel en mondmaskers beschikbaar zijn. We verzamelen de contactgegevens om contacttracing te faciliteren, uiteraard met respect voor de privacy en de geldende GDPR-regels. Wie voor de kennismakingsweek symptonen heeft kenmerkend voor het COVID-19 virus vragen we uitdrukkelijk thuis te blijven.

Covid-19: Maatregelen tijdens de muziek- en danslessen

We zijn blij dat de muziek- en danslessen terug live kunnen hervatten en kunnen niet wachten om weer samen muziek te maken! Uiteraard zal dit gebeuren met de nodige veiligheidsmaatregelen.  Alle maatregelen en info vind je hier.

nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren (vanaf 17 augustus) indien je nog vragen hebt. Stuur een mailtje naar cursus@muziekpublique.be of bel naar het nummer +32 (0)2 217.26.00.

Hopelijk tot in september!