Living Room Music Festival 2022

Editie in Matonge
Zondag 8 mei 2022

TICKETS TE KOOP VANAF 19/04 OM 10H30

Welkom in de Matonge wijk in Elsene, waar het Living Room Music Festival u dit jaar meeneemt voor een nieuwe editie in de buurt rond het Molière theater!
Op zondag 8 mei openen 10 bewoners de deuren van hun woonkamer om een concert met traditionele muziek uit de hele wereld te organiseren en zo te zorgen voor een toffe sfeer in de buurt. Kom een namiddag lang muzikanten van verschillende origines ontdekken en maak kennis met uw buren, de toeschouwers en de vrijwilligers die op het festival aanwezig zijn.

Hoe werkt het? Kies 3 concerten uit de 10 aangeboden concerten. Elke muziekgroep speelt 3 concerten van elk 30 minuten, met 30 minuten ertussen waarin het publiek zich van de ene huiskamer naar de andere verplaatst. Bekijk hieronder het programma, en maak uw keuze uit 3 concerten! Het gebeurt niet elke dag dat je op zo’n klein oppervlak een muzikale reis kunt maken tussen de 5 continenten! De afstanden tussen elk huis zijn altijd te voet of met de fiets af te leggen, in maximaal 10 minuten.

Op de dag van het festival: Ga met uw ticket (op de smartphone of op papier) rechtstreeks naar het adres van de bewoner van het eerste concert dat u hebt gekozen. Het bijzondere aan deze wijk is dat alle huizen heel dicht bij elkaar liggen en vooral ook dicht bij het Molière-theater! Als u tijd hebt, verdwaald bent of gewoon even hallo wilt komt zeggen, bent u welkom in het Molière Theater waar het centrale informatiepunt zal zijn voor alle vragen, wij zullen open zijn voor een drankje, een babbel en een sanitaire pauze. Geniet van het festival.

Checkpoint en verkoop losse tickets: LA MAISON AFRICAINE (open vanaf 12:00 op zondag 08/05). Op zoek naar last minute info, overblijvende tickets, een plannetje of wil je een sanitaire stop ? Kom dan naar onze centrale ontmoetingsplaats ! Adres : Elzas-Lotharingenstraat 33, 1050 Brussel

Er zijn in het checkpoint zolang er nog voorraad is nog enkele losse tickets  te koop voor:

– Elias Bachoura & Noman Hanna @ Serge (14u00 en 16u00)
– Asad Qizilbash & Carlo Strazzante @ Hur (14u00 en 16u00)
– Hella @ Charlotte (16u00)
– Aren Dolma & Tarek Al Sayed @ Philippe : Eendrachtstraat 25 (16u00)
– Monik Tenday @Julie : Napelsstraat 21 (16u00)
– Las Lloronas duo @Anaid: Lang-Levenstraat 34 (16u00)

Een initiatief van Muziekpublique in het kader van MatonGray, met de steun van de gemeente Elsene, de Schepen voor Stadsvernieuwing, Wijkcontracten en Sociale integratie Nevruz Unal, het College van Burgemeester en Schepenen en de Gemeenteraad van de gemeente Elsene, de Vlaamse Gemeenschapscommissie, de Vlaamse Gemeenschap en de Federatie Wallonië-Brussel.

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden
Tickets kopen
PROGRAMMA
1. Israel Alonso Trio (Mexique) bij Marie
16h-17h-18h
2. Elias Bachoura & Noman Hanna (Syrië) bij Serge
14h-15h-16h
3. Trio Indigo bij Aki
15h-16h-17h
4. Adrian Receanu trio bij Lisbeth
16h-17h-18h
5. Asad Qizilbash & Carlo Strazzante bij Hur
14h-15h-16h
6. Hella bij Charlotte
16h-17h-18h
7. Aren Dolma & Norbu Tsering (Tibet) bij Oscar
14h-15h-16h
8. Mostafa Taleb (Iran) bij Sigrid & Jean-François
14h-15h-16h
9. Monik Tenday (DR Congo) bij Julie
15h-16h-17h
10. Las Lloronas duo bij Anaïd
16h-17h-18h
TICKETS

Het is sterk aangeraden om voor het Living Room Music Festival te reserveren omdat de plaatsten beperkt zijn.

Een pas voor het festival kost 12€ (of 10€ voor leden van Muziekpublique), en geeft toegang tot 3 concerten naar keuze uit 10 concerten. 

Kies eerst het gewenste aantal en het soort tickets (ledentarief of niet-leden).
Maak vervolgens je selectie van drie concerten op verschillende uren ! Als een concert niet meer in de uitklaplijst staat, is die uitverkocht.
Volg vervolgens de aankoopprocedure tot aan de check out om te betalen voor je reservatie. Kies tenslotte het gewenste aantal tickets, voeg ze toe aan je mandje et volg de betalingsprocedure.

Het is mogelijk om tickets aan te kopen met Paspartoe en Article27. Hiervoor dient u naar onze bureau te komen (zie contact-pagina).

Kies je selectie van 3 concerten :