(0)
(0)
Concerten overzicht

Rondleiding: Het Brusselse Begijnhof

Hide & Seek Festival 2023
Op Vrijdag 25 augustus 2023 - 17h00
Blauwe Vrijmetselaarstempel - Lakensestraat 79, 1000 Brussel
VRIJ 25/08

Het Brusselse Begijnhof is weinig bekend en dus ook een van de meest rustige wijken in het centrum, ook al omdat er al meer dan twintig jaar een verkeerscirculatieplan is. Van het oude Begijnhof blijven enkel een steegje en de kerk over. De rest werd in de 19de eeuw vervangen met het ook op wat prestige. De kerk in het centrum is niet alleen een gebedsplaats, het is ook ‘the house of compassion’. Wie komt overgewaaid, wordt er warm onthaald.

Praktisch De rondleidingen worden buiten georganiseerd en richten zich op de buurt rond een programmalocatie. Je kan de rondleiding in het Frans of Nederlands en Engels volgen. Ze beginnen om 17.00 uur en eindigen om 18.15 uur. Zo kunnen ze dus gemakkelijk gecombineerd worden met de eerste sessie van het concert op dezelfde plaats. Om organisatorische redenen verkopen wij de tickets voor deze twee evenementen afzonderlijk.

Opmerking Deze rondleiding wordt vlak voor het concert van Las Lloronas  in Blauwe Vrijmetselaarstempel georganiseerd. Klik hier om tickets voor dit concert te kopen en zo de twee activiteiten te combineren.

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden