(0)
(0)
Concerten overzicht

Duo Coulon – Azán (Chili)

Geëngageerde muziek gebracht door 2 leden van Inti-Illimani
Op Zaterdag 21 januari 2023 - 20h00
Molière Theater - Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel
ZAT 21/01

Twee artiesten met een uitzonderlijke carrière zijn ontsnapt uit de legendarische Chileense groep Inti-Illimani om ons als duo enkele geëngageerde en poëtische liedjes met uitzonderlijke pen voor te schotelen. Deze twee muzikanten vinden elkaar in een sterke vriendschap en een gelijklopende gevoeligheid.

Marcelo Coulon is een Chileense muzikant en componist. Hij staat bekend als lid van de Chileense groep Inti-Illimani sinds 1978, waar hij naast de achtergrondzang ook de quena (Andesfluit), de piccolo, de fluit en de Mexicaanse guitarrón speelt. David Azán is een Chileense gitarist met meer dan 20 jaar ervaring als muzikaal leider van Patricio Manns en talrijke deelnames als componist, arrangeur en uitvoerder. Hij heeft een sterke band opgebouwd met Latijns-Amerikaanse muziek.

Deze twee poëtische zielen hebben zich tijdens de lockdown toegelegd op sociale buurtprojecten en degenen geholpen die het meest te lijden hadden onder de pandemie. Vandaag presenteren ze hun nieuwe composities, waarin ze met overtuiging tonen dat muziek harten en samenlevingen transformeert in prachtige stukken zoals “Plaza Dignidad”, “El tiempo en los ojos” of “Donde nace la luz”.

 

  • Marcelo Coulon : quena, piccolo, fluit, cuatro venezolano, zang
  • David Azán : gitaar, zang
  • José Buc : bas, charango, zang
  • Osvaldo Hernandez : percussie, zang

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden