(0)
(0)
Concerten overzicht

Als dat maar goed afloopt

Kids Concert
Op Zondag 14 oktober 2018 - 14h00
Molière Theater - Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel
ZON 14/10

Iedereen geraakt wel eens in de knoei, de een wat sneller dan de ander. En dan is de vraag: hoe kom je er weer uit? Dat is niet altijd even gemakkelijk. Soms ziet de situatie er zelfs behoorlijk hopeloos uit. Of toch niet?

 

Vier korte animatiefilmpjes uit alle hoeken van de wereld, soms een beetje spannend, dan weer lief en ontroerend, altijd vol verrassingen en warmte en met maar één gedachte die in je hoofd opkomt: als dat maar goed afloopt. Deze kortfilmcompilatie wordt niet zomaar op het jonge publiek losgelaten. In de zaal maak je meteen ook kennis met twee muzikanten die zorgen voor een heel aparte beleving ervan. Ze brengen niet alleen een live soundtrack, maar toveren ook alle achtergrondgeluiden tot leven. Benieuwd hoe ze dat doen? Dat vertellen ze jullie graag na afloop van de filmpjes. En wie weet: misschien mag je zelf ook even proberen of je geluid krijgt uit de instrumenten die ze bij zich hebben.

 

Een heel bijzondere filmvoorstelling dus, eentje vol met experiment en verrassingen. Je komt toch ook kijken en mee doen?

 

  • Morena Brindisi: stem, tamburello, toeters en bellen, ballon…
  • Rémi Decker: banjo, zang, doedelzakken en veel kabaal

 

In samenwerking met Mooov

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden