(0)
(0)
Nieuws overzicht

Bike Tour – Routebeschrijving en info

SOLD OUT - enkel voor wie reeds een ticket heeft
20 augustus 2020

Hier vindt u extra informatie over de Hide & Seek Bike TOUR van zondag 23 augustus. Enkel voor mensen met een ticket want het evenement is volledig uitverkocht. Dank u voor uw begrip.

U staat op het punt om een mooie rit van 15 km te maken langs de mooiste hoeken van Anderlecht, die u naar 3 concerten op 3 fantastische plaatsen zal leiden. Lees de onderstaande informatie voor het goede verloop van de activiteit.

Afspraak minstens 15′ voor de tijd die op uw ticket staat aangegeven in het Erasmushuis, met uw fiets. Het tweede concert vindt plaats in de luizenmolen 1 uur na de starttijd die op uw ticket vermeld staat, en het derde concert in de ESAC 2u15 daarna.

We hebben deze activiteit gepland volgens een aanbevolen route, die soms wat langer is, maar zo veel charmanter! Om deze aanbevolen route te volgen, heeft u twee opties. U kan onafhankelijk, met een smartphone, zelf het parcours volgen. Of u kan aansluiten bij een groep met een gids.

1. ONAFHANKELIJK

–          Het volledige parcours op RouteYou (De molen bevindt zich op km 5 van deze route)

2. MET GIDS

Volg onze vrijwilligers van Cyclopérativa en Gracq die aan het einde van elk concert op u wachten en u naar de volgende plaats brengen. Vertrek in één groep.

EXTRA INFO

– Twee van de drie concerten vinden buiten plaats. Neem, indien nodig, regenkledij mee. Wij behouden ons het recht om de activiteit te annuleren als er teveel regen wordt verwacht. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld als dit het geval is.
– Je hebt
geen fiets? De eerste tien mensen die een e-mail sturen naar jolan (@) muziekpublique.be kunnen ter plaatse een fiets lenen.
Respecteer het uurschema dat u hebt gekozen.
– U bent met 40 personen per sessie,
houd afstand tussen de “bubbels”, op de fiets en tijdens het concert.
– Het dragen van een
masker is verplicht tijdens de concerten en wanneer u te voet bent. Op de fiets is dit niet langer verplicht.
– Lees alle
coronavirusmaatregelen nog eens na: https://muziekpublique.be/coronavirus/?lang=nl

 

HULP NODIG?

Als u een dringend probleem heeft kan u volgend nummer bellen (alleen indien dringend)

Bel 0499 60 28 72 (Morgane)