(0)
(0)
Nieuws overzicht

Stagiar(e) gezocht!

Ondersteuning academie & scholenwerking
14 september 2022

Wij zoeken een stagiair(e) ter ondersteuning van de muziekacademie en de scholenwerking.

De muziekschool van Muziekpublique organiseert van september tot juni een 50-tal muziek- en danslessen. Naast ud en balafon kan je ook manouche gitaar, tango viool of Braziliaanse percussie volgen. Je krijgt les van topartiesten uit de Brusselse muziekscène die naast het podium ook gebeten zijn door het lesgeven.
Muziekpublique organiseert daarnaast ook workshops traditionele muziek en dans in lagere scholen in Brussel. Voor secundaire scholen zijn we bezig met het ontwikkelen van twee voorstellingen: rond de geschiedenis van de Congolese rumba en ons koloniale verleden en met TriOrganico, dat Latijns-Amerikaanse muziek speelt op instrumenten uit de natuur en waarbij milieu, klimaat en diversiteit aan bod komen.

Wat wordt er verwacht van de stagiair:

  • Coördinatie scholenworkhops: contactpersoon zijn tussen de scholen en leerkrachten om alles in goede banen te leiden, opvolgen kalender workshops …
  • Opvolgen en aanvragen subsidies scholenwerking
  • Uitwerken project schoolvoorstellingen
  • Algemene ondersteuning bij de werking van de academie en Muziekpublique

Periode: van half januari tot half mei 2022 – duur van minimum 3 maanden, halftijds
De stage kan ook voltijds zijn, de andere helft van de tijd zal de stagiair(e) ondersteuning bieden voor bookings van de groepen van het platenlabel Muziekpublique (in Vlaanderen en Nederland)

Download hier de vacature met meer informatie over de stagekans!