(0)
(0)
Nieuws overzicht

Schrijf je in voor de 2de cyclus van de cursussen

World Music & Dance Academy
16 december 2019

De tweede cyclus van de academie gaat van start! Het is tijd om je opnieuw in te schrijven.

De meeste lessen starten in de week van 6 januari. De lessen die plaatsvinden in het Molière Theater beginnen in de week van 20 januari. Hieronder vind je een overzicht van de cursussen. Vergeet niet om je opnieuw in te schrijven voor de tweede cyclus.  Ook nieuwe leerlingen kunnen zich inschrijven (op enkele uitzonderingen na). Raadpleeg de lijst met cursussen en maak een keuze uit het diverse aanbod.

Dinsdag 7 januari

Woensdag 8 januari

Donderdag 9 januari

Dinsdag 14 januari

Donderdag 16 januari

Maandag 20 januari

Dinsdag 21 januari

Woensdag 22 januari

Hoe schrijf ik mij in?

Er zijn verschillende mogelijkheden om je in te schrijven:

Online: Om zich in te schrijven voor een cursus is lidmaatschap van Muziekpublique verplicht. Heb je nog geen lidkaart? Dan kan je deze hier  (10€) kopen. Het is mogelijk om je op hetzelfde moment in te schrijven voor een cursus en het lidmaatschap. Voeg de cursus, waarvoor je je wilt inschrijven, en de lidkaart toe aan het winkelmandje en werk de bestelling af. De inschrijving is geldig nadat de betaling is uitgevoerd.

Aan het onthaal van Muziekpublique: Theater Molière (Naamsepoortgalerij 3, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel), van dinsdag tot vrijdag van 10u30 tot 13u en van 15u tot 18u (in cash).

Aan het onthaal van Mabo (Moutstraat 22, 1000 Brussel), dinsdag, woensdag en donderdagavond van 17u30 tot 22u (in cash).