(0)
(0)
Nieuws overzicht

Het Living Room Festival komt terug in Watermaal-Bosvoorde in 2020

Rond de Aartshertogensquare
25 januari 2020

Na vijftien edities in de meest uiteenlopende wijken van Brussel, komt Living Room Music eindelijk naar Watermaal-Bosvoorde ! Op zaterdag 9 mei 2020 openen tien bewoners van de Aartshertogenwijk (Aartshertogensquare, logis-floréal…), de deuren van hun living om er wereldmuziekconcerten te verwelkomen en een nieuw geluid in de buurt te laten klinken. Tijdens de namiddag kan je artiesten uit de vier hoeken van de wereld ontdekken en kennis maken met buren, toeschouwers en vrijwilligers van het festival.

Beleef ook zo’n unieke ervaring en open je living voor een akoestisch wereldmuziekconcert en contacteer ons ! Woon je in de wijk rond de Aartshertogensquare ? En heb je zin om je living voor één dag om te toveren in een intiem concertzaaltje ?

Aarzel dan niet om ons een mail te sturen naar livingroom (at) muziekpublique.be of te bellen naar 02/217.26.00. We zullen met plezier antwoorden op al uw vragen.

In samenwerking met het OCMW van Watermaal-Bosvoorde, het vzw Vivre Chez Soi, La Vénerie en het Gemeenschapscentrum WaBo