(0)
(0)
Nieuws overzicht

Het Living Room Festival komt terug in Watermaal-Bosvoorde in 2021

Speciale tuineditie in de Logis-Floréal wijk
03 februari 2021

Na een pauze van een jaar wegens u-weet-wel, keert het Living Room-festival terug naar Watermaal-Bosvoorde op zondagnamiddag 2 mei 2021 met een speciale tuin-editie. We zoeken 10 inwoners die de poortjes van hun tuin willen openen voor een ​​wereldmuziekconcert in de Logis-Floréal wijk of in de wijk rond het Aartshertogensquare. Kom en ontdek artiesten met verschillende achtergronden en ontmoet buren, toeschouwers en vrijwilligers op het festival.

Wilt u uw tuin openen voor een gezellig concert ? Neem contact op! Woont u in de wijk Logis-Floréal of rond de Aartshertogensquare ? Wil je eens een traditioneel wereldmuziek concert en een klein publiek in je tuin ontvangen ? En dit volgens de strikste gezondheidsregels ?

Twijfel dan niet langer en stuur Jocelyne een mailtje via livingroom@muziekpublique.be of bel 0484.077.890, we antwoorden graag op je vragen.

 

In samenwerking met La Vénerie, Cultureel Centrum Watermaal-Bosvoorde, OCMW Watermaal-Bosvoorde, vzw Vivre Chez Soi en Gemeenschapscentrum WaBo.