Living Room Music Festival 2023

Editie in Transvaal
Zondag 7 mei 2023

Tickets zijn nog steeds beschikbaar voor het festival op zondag 7 mei in de Transvaalwijk te Oudergem.

1/ Koop uw 3-concertenpas (zie hieronder).
2/ Op de dag van het festival kunt u vanaf 13u00 nog terecht aan ons checkpoint (Léopold Florent Lambinlaan nr. 1 in 1160 Oudergem) om uw 3-concertenpas of zelfs uw last minute ticket voor één van de concerten te kopen.
3/ Als u geen tijd hebt om naar het checkpoint te komen, ga dan rechtstreeks naar het concert waarin u geïnteresseerd bent (zie programma en agenda hieronder) om uw soloticket te kopen (alleen geldig voor dit concert – onder voorbehoud van beschikbare plaats – neem 5 euro cash mee / concert).

Welkom in de Transvaalwijk in Oudergem, waar het Living Room Music Festival dit jaar voor haar twintigste editie viert!

Aanstaande zondag 7 mei openen 9 bewoners de deuren van hun huiskamer om een ​​concert van traditionele wereldmuziek te organiseren en de Transvaalwijk in de kijker te zetten. Kom een hele middag lang muzikanten met verschillende achtergronden ontdekken en ontmoet je buren, toeschouwers en vrijwilligers die op het festival aanwezig zijn. Het bijzondere aan de Transvaalwijk is o.a. de sereniteit. Ja kan genieten van een rustige wandeling van het ene concert naar het andere.

Hoe gaat het in zijn werk? Kies 3 concerten uit de 9 aangeboden concerten. Elke groep speelt 3 concerten van 30 minuten afgewisseld met 30 minuten waarin het publiek van de ene huiskamer naar de andere gaat. Raadpleeg het programma hieronder en maak uw keuze uit 3 concerten! Wees gedurfd, het is niet elke dag dat je op zo’n kleine omtrek een muzikale reis kunt maken tussen de 5 continenten! De afstanden tussen elk huis zijn altijd te voet of met de fiets te doen in maximaal 15 minuten.

Op de dag van het festival: Ga met je ticket (op je smartphone of afgeprint op papier) rechtstreeks naar het adres van de bewoner van het eerste door jou gekozen concert. Als je vragen hebt, je verdwaald bent of als je gewoon hallo wilt zeggen, is de polyvalente zaal L.F. Lambinlaan 1 het centrale infopunt. Het is open en toegankelijk voor een drankje en voor een toiletpauze.
Wil je tickets kopen voor éen enkel concert waar nog plek over is, dan kan je ook terecht bij dit checkpoint (open vanaf 12u00 op zondag 07/05).

Fijn festival gewenst!

De spelers van de Nationale Loterij zijn blij om mee te mogen vieren met de 20ste verjaardag van het Living Room Music Festival. Met het oog op het imago van een specifieke Brusselse wijk te willen verbeteren, alsook te focussen op Belgische, interculturele artiesten uit een nichesector, draagt het project bij aan het nationale prestige van België. De waarden rond gemeenschapsvorming en “deuren openen voor” zijn mooi en gelijk aan die van de nationale loterij.

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden
Tickets kopen
PROGRAMMA
1. Cumali Duo (Turkije en Japan) bij Laurent
16h-17h-18h
2. Shak Shakito (Congo) Bij Pascal
16h-17h-18h
3. Alfaia (Marokko/Galicië) Bij Michel Vervloet
16h-17h-18h
4. Café Colaj Bij En Bord de Soignes
16h-17h-18h
5. Babela Navarro Miralles (Chili) Bij Edouard en Monica
14h-15h-16h
6. Turikumwe (Afro-Colombiaans) Bij FEDASIL
15h-16h-17h
7. Aki Sato (Japan) Bij Michèle
14h-15h-16h
8. Moussa Niang & Pape Brahim Niang Cissokho (Senegal) Bij Alisée
14h-15h-16h
9. 3'Ain (Syrië/België) Bij Philippe en Françoise
14h-15h-16h
TICKETS

Het is sterk aangeraden om voor het Living Room Music Festival te reserveren omdat de plaatsten beperkt zijn.

Een pas voor het festival kost 15€ (of 12€ voor leden van Muziekpublique), en geeft toegang tot 3 concerten naar keuze uit 9 concerten. 

Kies eerst het gewenste aantal en het soort tickets (ledentarief of niet-leden).
Maak vervolgens je selectie van drie concerten op verschillende uren ! Als een concert niet meer in de uitklaplijst staat, is die uitverkocht.
Volg vervolgens de aankoopprocedure tot aan de check out om te betalen voor je reservatie. Kies tenslotte het gewenste aantal tickets, voeg ze toe aan je mandje et volg de betalingsprocedure.

Het is mogelijk om tickets aan te kopen met Paspartoe en Article27. Hiervoor dient u naar onze bureau te komen (zie contact-pagina).

Kies je selectie van 3 concerten :