Living Room Music Festival 2018

Solvay-wijk
Zondag 6 mei 2018

Welkom in de Solvay wijk in Elsene! Op 6 mei openen tien bewoners van deze wijk de deuren en verwelkomen een wereldmuziekconcert die de buurt zal doen zinderen. Naar aanleiding van 15 jaar Muziekpublique presenteren we enkele voorstellingen met dans. Ontdek ‘s middags musici en dansers van verschillende horizonten en ontmoet de buren, toeschouwers en vrijwilligers tijdens het festival.

Hoe werkt het? Kies drie concerten uit de tien. Elke groep speelt drie keer een concert van een half uur. Daarna heeft het publiek telkens dertig minuten om naar het volgende appartement en concert te gaan. Bekijk het onderstaande programma en kies drie concerten! Waag je kans, je kan niet elke dag een muzikale reis maken tussen de 5 continenten op zo’n kleine oppervlakte!

Met de steun van de Burgemeester Dominique Dufourny, de Schepen van Nederlandstalige Aangelegenheden en Wijkleven Maïte Morren, het College van Burgemeester en Schepenen en de Gemeenteraad van de Gemeente Elsene, de Vlaamse Gemeenschapscommissie, de Vlaamse Gemeenschap en de Franse Gemeenschap.

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden
Tickets kopen
PROGRAMMA
1. Duo Szabadsag (Klezmer) bij Mathilde, Victor & cie
15u-16u-17u
2. Myrddin (Flamenco) bij Brigitte
16u-17u-18u
3. Tano Trio (Congo) bij Hugo en Martha
16u-17u-18u
4. Leàn Trio (Latin Folk) bij Florence & Cie
14u-15u-16u
5. Nil Görkem Trio (Turkey) bij Sabrina en Guillaume
14u-15u-16u
6. Roda de Choro Bruxelles ft. Humberto Araujo (Brazil) bij Christophe, Gaëlle & cie
14u-15u-16u
7. Brochet – Strazzante – Venero (India) bij "La concorde"
16u-17u-18u
8. Damast Duo (Syria/Be) bij Colette
16u-17u-18u
9. Duo Pilartz-Gielen (Folk/Be) bij Kris
14u-15u-16u
10. Tarbouch (Syria/Sufi) bij Marius en François
15u-16u-17u
TICKETS

Gezien het beperkt aantal plaatsen in de woonkamer wordt reservatie voor het Living Room Music Festival sterk aanbevolen.
Een festivalpas kost 12 € (of 10 € voor leden van Muziekpublique), en geeft u toegang tot 3 concerten naar keuze.

Maak eerst de selectie van de drie concerten, die plaatsvinden op verschillende tijdstippen, die u wilt bijwonen.
Kies vervolgens uw type ticket (lid of niet-lid) met het gewenste aantal en voeg het toe aan het winkelmandje. Volg hierna de betalingsprocedure.

OPGELET: Tot zondag 6/5, 9u30 kan je een PASS kopen voor drie concerten online (12 € / 10 € leden). Nadat, kan je ter plaatse, bij de bewoners, een SOLO plaats kopen voor een concert. Om de beschikbare plaatsen voor elk concert te weten, kan je vanaf 12u terecht op het Checkpoint (L’Epicerie, Keienveldstraat 56, 1050 Elsene) waar onze vrijwilligers je kunnen vertellen waar er nog plaats is. (5 € / 4 € per concert van 30 minuten).

Kies je selectie van 3 concerten :