(0)
(0)
Concerten overzicht

Flamenco Workshops

Zang, gitaar & dans
Op Zaterdag 22 juni 2024 - 10h00
Casa Veronica - Capartlaan 13, 1090 Jette
ZAT 22/06

Ben je altijd al geïntrigeerd geweest door de wereld van flamenco? Grijp dan nu de kans tijdens ons initiatieweekend, waar je een voorproefje krijgt van flamenco dans, zang en gitaar! Tijdens deze workshops worden de fundamentele technieken aangereikt om je een solide basis te geven in elke discipline. Als je helemaal gegrepen wordt door de flamencokoorts, ben je van harte welkom om met de aangeleerde skills direct door te stromen naar de wekelijkse lessen van onze academie. Zo kun je jouw passie verder ontwikkelen en verdiepen!

Antonio Paz – Flamenco zang
Uur: 10u00 tot 12u00

Antonio Paz, oorspronkelijk uit Andalusië, werd al op jonge leeftijd door zijn vader, die gitaar speelde, geïntroduceerd in de wereld van de flamenco. Na een reis door Azië keerde hij terug naar Spanje en trad hij op in theaters en festivals samen met bekende artiesten zoals Carmen Linares en Miguel Poveda. Met zijn talent en diepgaande kennis van flamenco heeft Antonio Paz naam gemaakt in de flamencowereld, met bijdragen aan vele cd’s en optredens wereldwijd.

Antonio Segura – Flamenco gitaar
Uur: 13u00 tot 15u00

Antonio Segura, geboren in Sevilla, startte op zijn 11e met het spelen van gitaar en leerde de kneepjes van het vak van flamencogrootheden zoals Isidoro Carmona en Mario Escudero. Als medeoprichter van verschillende muziekcollectieven en met internationale tournees heeft hij zijn stempel gedrukt op de wereldwijde muziekscene. Met meer dan tien jaar leservaring wordt hij in België geprezen om zijn inspirerende lesmethoden en diepgaande kennis van flamenco.

Saïdjah Galo – Flamenco dans
Uur: 15u15 tot 17u15

Saïdjah Galo groeide op in een muzikale familie en raakte al op jonge leeftijd gepassioneerd door flamenco. Ze volgde haar hart en studeerde aan de prestigieuze academie “La fundación Cristina Heeren de Arte Flamenco” in Sevilla, waar ze zich specialiseerde in de Sevilliaanse dansstijl. Met lessen van gerenommeerde artiesten en workshops in heel Europa, brengt Saïdjah met haar elegante sensualiteit en krachtige expressie de ziel van flamenco tot leven.

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden