(0)
(0)
Concerten overzicht

SOLD OUT - The Firefly Sessions - Dag 2

Muzikale vuurvliegjes wandeling
Op Dinsdag 27 juni 2023 - 20h00
DIN 27/06

NOOT: De ticketverkoop voor dit evenement start op woensdag 24 mei om 10.30 uur via onze website. Opgepast: We beperken de ticketverkoop tot 5 tickets over de volledige 5 dagen per reservatie.

Het is een betoverend zicht als de vuurvliegjes gedurende enkele weken per jaar na zonsondergang ronddansen. Ook in Brussel kan je deze magische momenten beleven. Samen met muzikant-bioloog Raphael De Cock, de Belgische specialist in vuurvliegjes, trekken we het Zoniënwoud in voor een intiem concert met telkens een gastmuzikant(e). Het hoogtepunt van de avond breekt als de mannetjes van de kleine glimworm of vuurvliegje, een opvallende en herkenbare soort glimworm, na zonsondergang beginnen rond te vliegen.

Praktisch

Draag stevige schoenen of stapschoenen, iets om op de grond te gaan zitten en eventueel regenkledij. We wandelen een lus ongeveer 4 km die met geen enkel ander voertuig te bereiken is. De exacte plaats van afspraak word je toegestuurd na de aankoop van je ticket, maar hou er rekening mee dat het vertrek vanuit Watermaal-Bosvoorde is. We vertrekken stipt om 20:15 uur en wachten niet op laatkomers. Het einde van de activiteit is voorzien rond 23.30 uur. Deze activiteit vraagt het nodige respect voor de natuur en het woud in ruil voor een magische ervaring.

Na het reserveren ontvang je het officiële ticket, neem deze geprint of op je smartphone mee. Als we dit evenement omwille van het slechte weer moeten annuleren, dan zullen wij u dit laten weten via e-mail vóór 18.00 uur de dag van het evenement. Controleer uw e-mail voordat u vertrekt.

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden