(0)
(0)
Concerten overzicht

SOLD OUT - Queimada: Loogaroo & Trio14

Folkbal
Op Zaterdag 5 november 2022 - 19h00
Volkshuis St-Gillis - St-Gillisvoorplein 37, 1060 St-Gillis
ZAT 05/11

De Queimada is een van de grote klassiekers van Muziekpublique. Op dit folkbal geniet je van 2 groepen: Loogaroo en Trio14 in een fijne en feestelijke setting. Uiteraard openen we met een dansinitiatie door onze partners van Frisse Folk en begeleidt de Galicische doedelzakband A Contrabanda de rituele bereiding van godendrank queimada.

Het bal wordt geopend door Loogaroo, de groep van Florian de Schepper en Pablo Golder. Ze spelen al vele jaren samen en deze groep is dan ook het resultaat van jaren hard werken en een lange vriendschap. Het melodieuze accordeonspel ontmoet de harmonieën van de gitaar en ze vormen samen een boeiend geheel. Ze stellen hun debuutalbum ‘Nautilius’ voor, een waar genot voor de dansbenen en de oren!

Trio14 zet het feest verder, waarbij ze hun passie volgen voor een goede groove en interessante arrangementen. De groep ontstond in het milieu van de folkbals, met Julien Maréchal en Simon Wolfs op viool en Thibault Debehogne op gitaar. Hun specialiteit? Je een energiek en verfijnd bal bezorgen. Ze brengen hun tweede album mee ‘En Aéroplan’, waarop ze de dansgeschiedenis van het Wallonië van de 18e eeuw tot het hedendaagse Bretagne in hun eigen stijl brengen.

  • Florian De Schepper : gitaar
  • Pablo Golder : accordeon

 

  • Julien Maréchal : viool
  • Simon Wolfs : viool
  • Thibault Debehogne : gitaar

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Video's