(0)
(0)
Concerten overzicht

SOLD OUT - BAL & BASTA

Broes, Les Botinnes Artistiques
Op Zaterdag 30 oktober 2021 - 16h00
Pianofabriek - Fortstraat 35, 1060 Brussel (St Gillis)
ZAT 30/10

Eindelijk, de folkdansen zijn terug! Doe danservaring op tijdens deze eerste Bal & Basta sinds lange tijd. Twee grote Belgische folk bands zullen u begeleiden: Broes en Les Bottines Artistiques.

Broes is een kwintet uit Gent. Doorheen hun jonge bestaan bewandelde Broes al verschillende muzikale paden in de folkwereld en vergaarde een indrukwekkend palmares. Meteen na hun oprichting bekroonde Folkroddels hen al met de prijs voor “beste nieuwkomer van het jaar”. In 2013 wonnen ze de Dranouterrally, ze speelden twee jaar op rij een concerttournee in China en Hongkong en waren zelfs in Wit-Rusland te bewonderen. Hun composities worden doorspekt met elementen uit gipsy jazz, balkan, folk en latin. In 2015 lanceerden ze hun eerste album, vol eigen composities, getiteld “Route du Soleil”. Dansbare en energieke feelgoodmuziek met ruimte voor improvisaties, dat is het handelsmerk van Broes!

Fiddler Pavel Souvandjev en accordeonist Guus Herremans van Les Bottines Artistiques spelen een energiek en geraffineerd bal. Guus’ Franse en Italiaanse speeltechniek en Pavel’s Bulgaarse wortels zorgen voor een verrassend muzikaal palet. Hierdoor gaven zij reeds talrijke optredens in binnen- en buitenland.

LES BOTTINES ARTISTIQUES

  • Pavel Souvandjiev: viool
  • Guus Herremans: chromatisch bisonore accordeon

BROES

  • Anouk Sanczuk: viool
  • Florian De Schepper: gitaar
  • Elke De Meester: accordeon
  • Zjef Van Steenbergen: elektrische bas
  • Gielis Cautaers: percussie

OPGELET, voor dit concert zal u gevraagd worden om naast het concertticket ook een covid safe ticket voor te leggen.

Info: www.muziekpublique.be/coronavirus

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden