(0)
(0)
Concerten overzicht

¡Flamenco! - nieuwe datum

Saïdjah La Zambra, José-Luis Domínguez, Antonio Paz & Esteban Murillo
Op Zaterdag 19 juni 2021 - 20h00
Molière Theater - Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel
ZAT 19/06

Een voorstelling met uitroeptekens. Zo laat ¡Flamenco! zich nog het best omschrijven. Vanuit hun Belgische bakermat gaan deze vier artiesten op reis naar de Andalusische tablao’s waar de flamenco in zijn meest pure vorm wordt beoefend. Vanuit het diepste respect voor de eeuwenlange traditie, wiegen ze je in warme melodieën, opgezweept door de kleurrijke kleding en het impressionante voetenwerk van de dans.

De twee zangers, Antonio Paz en Esteban Murillo, creëren ter plekke harmonieuze synergieën en tasten de mogelijkheden van de cante tradicional af. Hun melismes (toongroep in één lettergreep) kiezen vrijelijk de ruimte om dan wonderlijk samen te vallen, wonderlijk begeleid door de gitaar van José-Luis Dominguez. Saïdjah Galo‘s dans brengt naast kleur en beweging, elegante sensualiteit en pittige expressie in deze bundeling van passies, die het wezen van de flamenco weet te treffen.

“Als we samenwerken slaat ons hart in dezelfde cadans” zegt Antonio Paz.
“Dit fantastische gevoel willen we overbrengen op het publiek”.

Dit is de nieuwe datum voor het uitgestelde concert! Voor terugbetalingen of informatie over de geldigheid van oude tickets, klik HIER!

Saïdjah La Zambra : dans
Antonio Paz : zang
Esteban Murillo : zang
José-Luis Domínguez : gitaar

 

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden