(0)
(0)
Concerten overzicht

Anne Niepold Trio

Cd Release “Vita Brevis”
Op Vrijdag 22 november 2019 - 20h00
Molière Theater - Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel
VRIJ 22/11

Het album is dood, het leven is kort, maar kunst is voor eeuwig. Dat is het uitgangspunt van de nieuwe plaat van Anne Niepold. Op de A-kant speelt ze solo, op de B-kant in trio. Ongewoon, maar dat zijn we gewoon van deze niet te classificeren accordeoniste.

‘Vita Brevis’ is een vinyl met eeuwigheidswaarde, maar dat niet alleen! Het is een uitnodiging voor een concert dat de wetten van tijd en ruimt overstijgt. Na haar succesvolle ‘Musette is not Dead’, blijft Anne Niepold ons verrassen door de clichés rond de wals, de musette en de accordeon te ontkrachten. Voor haar trio-project wordt ze omringd door de twee perfecte partners in crime: Hendrik Vanattenhove op bas en Etienne Plumer op drums.

De traditionele rolverdeling van het accordeon-bas-drums-trio wordt overboord gegooid tot een nieuwe en verfijnde balans van geluiden en volumes, die de oren doet spitsen. Nu eens rock- ’n-roll, dan weer minimalistisch. Het Anne Niepold Trio maakt muziek zonder grenzen, muziek van het verleden, heden en toekomst. Muziek die onsterfelijk is.

 

Anne Niepold : diatonische accordeon
Hendrik Vanattenhoven : contrabas
Etienne Plumer : drums

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Video's