(0)
(0)
Concerten overzicht

Les violons de Bruxelles ft. Tcha Limberger: cd-voorstelling 'Barcelone'

In het spoor van Django Reinhardt
Op Vrijdag 18 oktober 2019 - 20h00
Molière Theater - Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel
VRIJ 18/10

Op dit moment hebben we een probleem met de ticketing via onze website en hopen dat zo snel mogelijk te verhelpen. Er zijn nog steeds tickets te koop voor het concert van Les Violons de Bruxelles vanavond aan de kassa. We vragen u ons te verontschuldingen.

Breng Tcha Limberger, Renaud Crols, Alexandre Tripodi, Renaud Dardenne en Sam Gerstmans samen en je hebt Les Violons de Bruxelles! Wij zijn bijzonder blij dat dit top vijftal hun nieuwe cd ‘Barcelone’ komt voorstellen.

De muziek van Django Reinhardt wordt wereldwijd gevierd, gekopieerd, nieuw leven ingeblazen én onsterfelijk gemaakt en af en toe verraden.

De meest gebruikelijke manier om in de voetsporen van de meester te treden is het imiteren van het legendarische Hot Club de France Quintet (viool, solo-gitaar, twee ritmegitaren en contrabas).  Les Violons de Bruxelles lappen deze traditionele samenstelling duidelijk aan hun… viool.

Niet minder dan 3 violen kleuren het muzikale samenspel met de meest uitbundige polyfone kleuren.  Met Tcha Limberger beschikt de groep daarenboven over een meer dan uitzonderlijke solist.

De contrasterende persoonlijkheden van de drie violisten laten een veelvoud aan stijlen en emoties los op het publiek.  Een meer dan frisse en originele kijk op de klassieke gipsy-swing.

 

  • Tcha Limberger – viool, zang
    Renaud Crols – viool
    Alexandre Tripodi – viola
    Renaud Dardenne – gitaar
    Sam Gerstmans – contrabas

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Video's