(0)
(0)
Concerten overzicht

Noche de Flamenco : Esteban Murillo & Marisol Valderrama

Mi Verdad Flamenca
Op Zaterdag 19 mei 2018 - 20h00
Molière Theater - Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel
ZAT 19/05

De Spaanse flamencozanger Esteban Murillo komt zijn nieuwe show en cd Mi Verdad Flamenca voorstellen, een muzikale interpretatie van de gedichten van Federico García Lorca, één van de grootste 20e-eeuwse Spaanse auteurs. Esteban bezingt zo een gevoelige cultuurhistorische periode: de burgeroorlog en het franquisme. De andere letras flamencas zijn geschreven door zijn grootvader Paco Murillo.

Esteban is pas 21 jaar oud maar nu al een bijzonder originele stem in de flamencowereld. Hij zingt niet alleen, maar vertelt ook een verhaal over de Spaanse geschiedenis en zijn passie voor de Andalusische cultuur. En dit met veel intensiteit en authenticiteit. Ook muzikaal verrast hij, want buiten de traditionele flamencogitaar en percussie-instrumenten neemt hij een piano, basgitaar en accordeon mee op het podium.

Naast talentvolle muzikanten nodigt Esteban ook de geweldige flamencodanseres Marisol Valderrama uit. Opgegroeid in Brussel als kind van Spaanse inwijkelingen, verkent Marisol Valderrama de grens tussen nostalgie en passie, tussen verleden en toekomst.

 

  • Esteban Murillo : zang
  • Marisol Valderama: dans
  • Anthony Carruba ‘EL CARRU’ : gitaar
  • Silvano Macaluso : piano
  • Giacomo Aronica : bas, accordeon

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Video's