(0)
(0)
Nieuws overzicht

Oproep voor ESC-vrijwilliger

Music in the Dialogue of Cultures
14 september 2020

Als je op zoek bent naar een internationale ervaring en je wilt een jaar lang als vrijwilliger in Brussel werken, lees dan verder!

 

Woon je in Frankrijk, Nederland of een ander Europees land, ben je jonger dan dertig en lijkt het je interessant om een tijd mee te draaien met onze ploeg? Dan is onze European Solidarity Corps project wellicht iets voor jou.

De beste manier om de kloof tussen een opleiding en een baan te overbruggen, is relevante werkervaring opdoen via een vrijwilligersproject. Muziekpublique geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met de praktijk om je zo beter voor te bereiden op een toekomstige loopbaan.

Wij zoeken een niet-Belgische vrijwilliger die zich gedurende enkele maanden wil inzetten bij Muziekpublique. Je zal deel uitmaken van een klein dynamisch team en ondergedompeld worden in een smeltkroes van verschillende culturen en muziek. Je wordt betrokken bij verschillende aspecten binnen de organisatie zoals de productie van concerten, het coördineren van vrijwilligers, publiekswerking en de communicatie.

Logies, transportkosten, verzekering en eten worden vergoed via het ESC-programma van Erasmus+: Youth in Action.

Profiel

Muziekpublique zoekt iemand tussen 20 en 30 jaar oud, met een achtergrond in sociaal-cultureel werk, culturele-agogiek, cultuurmanagement of communicatiemanagement met interesse in wereldmuziek. Je bent een enthousiaste teamplayer met een hands–on mentaliteit en je wil gedurende één jaar een steentje bijdragen aan onze organisatie. Je hebt affiniteit met traditionele muziek uit alle uithoeken van de wereld en de nodige flexibiliteit. Een mondelinge en schriftelijke kennis van Frans of Nederlands en noties van Engels zijn een pluspunt.

 

Contact

Lijkt het je wat? Stuur dan een e-mail met een gedetailleerd CV en een motivatiebrief naar greet (at) muziekpublique.be Neem gerust contact met ons op om meer informatie te verkrijgen.

Meer informatie over het ESC programma van Erasmus+ vind je hier.

 

Deadline sollicitatie: 31 oktober 2020

 

Startdatum project: 4 januari 2021