(0)
(0)
Nieuws overzicht

Muziekpublique zoekt 2 stagiairs (M/V/X)

16 september 2019

Muziekpublique organiseert elk jaar 2 festivals: het Living Room Music Festival en het Hide & Seek Festival. Om van de volgende edities van beide festivals een onvergetelijke ervaring te maken kunnen we de hulp gebruiken van twee stagiairs.

 

  • Coordinatie Living Room Music Festival

Ben je ervan overtuigd dat muziek bruggen kan slaan tussen mensen met verschillende culturele achtergronden? Geef je de voorkeur aan kleine intieme evenementen boven grote spektakels? Heb je zin om een evenement van A tot Z in goede banen te leiden? Dan is deze stageplaats misschien perfect voor jou!

Living Room Music Festival, concertenreeks in Brusselse huiskamers.

De stagiair(e) coördineert het Living Room Music Festival dat zal plaatsvinden op 9 mei 2020 van A tot Z: zoeken naar partners, inwoners die hun huis willen openstellen voor een akoestisch concert, de promotie, de logistiek en productie, de coördinatie van een team van vrijwilligers en de ticketing van het festival. Aanvullend zorgt de stagiair(e) voor ondersteuning van andere activiteiten van Muziekpublique zoals concerten, promo, label, …

Periode: Van half januari tot half mei 2020, minimum 3 maanden, bij voorkeur voltijds

Klik op deze link voor meer info : StageaanbodLVR_NL2020

 

  • ORGANISATIE Van het HIDE & SEEK FESTIVAL

Ken je verborgen plekken in Brussel? Ben je gepassioneerd door livemuziek en wil je investeren in de organisatie van een festival? Denk je graag na over nieuwe concepten om een ​​concert een extra dimensie te geven? Dan is deze stageplaats geknipt voor jou!

Coördinatie van de zoektocht naar geschikte plekken en partners voor het Hide & Seek Festival, het festival van wereldmuziek op ongewone en verrassende plaatsen in Brussel.

De 5e editie van het festival vindt plaats van 24 tot 29 augustus 2020. De stagiair(e) bezoekt potentiële locaties in Brussel, onderhandelt over de voorwaarden van het partnerschap, maakt en volgt het draaiboek op, schrijft en implementeert een creatief promotieplan met innovatieve en originele ideeën voor het festival en helpt met het schrijven van subsidieaanvragen voor het Hide & Seek Festival. Aanvullend zorgt de stagiair(e) voor ondersteuning van andere activiteiten van Muziekpublique zoals concerten, promo, label, …

Periode: Van november tot mei 2020, minimum 3 maanden, bij voorkeur halftijds

Klik op deze link voor meer info : StageaanbodHS_NL2020