(0)
(0)

Living Room Music Festival 2024

Huiskamerconcerten in een Brusselse wijk (5 mei 2024)
5 mei 2024

Welkom in de wijk rond de Graystraat in Elsene waar het Living Room Music Festival je dit jaar meeneemt voor haar 21e editie!

Op zondag 5 mei openen bewoners de deuren van hun huiskamers om een ​​concert van traditionele wereldmuziek te organiseren en de wijk rond de Graystraat in de kijker te zetten. Kom een hele middag lang muzikanten met verschillende achtergronden ontdekken en ontmoet je buren, toeschouwers en vrijwilligers die op het festival aanwezig zijn. Je kan genieten van een rustige wandeling van het ene concert naar het andere.

 

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK ?

Kies 3 concerten uit de 10 aangeboden concerten. Elke groep speelt 3 concerten van 30 minuten afgewisseld met 30 minuten waarin het publiek van de ene huiskamer naar de andere gaat. Raadpleeg het programma hieronder en maak uw keuze uit 3 concerten! Wees gedurfd, het is niet elke dag dat je op zo’n kleine omtrek een muzikale reis kunt maken tussen de muziek van vijf continenten! De afstanden tussen elk huis zijn altijd te voet of met de fiets te doen in maximaal 15 minuten.

 

DE DAG VAN HET FESTIVAL

Ga met je ticket (op je smartphone of afgeprint op papier) rechtstreeks naar het adres van de bewoner van het eerste door jou gekozen concert. Als je vragen hebt, je verdwaald bent of als je gewoon hallo wilt zeggen, is er een infopunt bij CUEC (Kroonlaan 40). Het is open en toegankelijk voor een drankje en voor een toiletpauze.

Wil je de dag van het festival nog een combiticket voor drie concerten ? Kom dan langs het infopunt. Om een ticket voor één living room concert te kopen, kan je meteen terecht bij de inwoner die het concert ontvangt bij hem/haar thuis. Op de dag van het festival worden enkel cash betalingen aanvaard.

 

DE KAART VAN HET Living Room Festival 2024

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden