(0)
(0)

Hide & Seek Festival 2019

Wereldmuziek op ongewone plekken Brussel
Vanaf maandag 19 tot zaterdag 24 augustus 2019

Het Hide & Seek Festival opent voor de vierde keer opnieuw deuren van ongewone en emblematische plekken in de hoofdstad voor concerten van traditionele muziek van de wereld: ontdek getalenteerde artiesten in een oude libertijnse club omgevormd tot artistieke ruimte; in één van de prestigieuze zalen van de stad de Cercle Royal Gaulois (‘Koninklijke Gallische Artistieke en Literaire Kring’); in de zonderlinge ruimte van de kruisboogschuttersgilde, in het hart van ‘Les Petits Riens’ waar elke dag tonnen kleding passeert voor hergebruik, in een depot van de MIVB waar tientallen trams worden hersteld …

Ook voor deze editie daagt Muziekpublique zichzelf weer uit en zal u opnieuw verrassen met nieuwe, spannende plekken in Brussel en talentvolle muzikanten!

Het volledige programma van de nieuwe editie wordt binnenkort aangekondigd op deze pagina . De ticketverkoop start op 8 juli 2019.

In tussentijd kan u nog nagenieten met de video’s van vorig jaar én de laatste nieuwtjes volgen op het Facebook-evenement van het festival.

 

 

 

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden